REPORT 8/28/2020
NBA 2K21 CURRENT-GEN MyCAREER EN NEIGHBORHOOD COURTSIDE REPORT

De weg naar basketbalroem is een droom voor velen en werkelijkheid voor een select gezelschap, maar in NBA 2K21 krijg je de kans om je eigen pad te bepalen in MyCAREER! MyCAREER is elk jaar weer een hoogtepunt voor miljoenen spelers en biedt een persoonlijke, filmische basketbalbeleving waarin je je eigen MyPLAYER maakt en naar het hoogtepunt van zijn carrière brengt, zowel op als buiten het veld.

Zoals eerder bekendgemaakt is de next-gen versie van NBA 2K21 van begin af aan opgebouwd voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Binnenkort geven we nog veel meer informatie over de next-gen versie van NBA 2K21; vandaag nemen we alles door wat er nieuw is in de current-gen versie die uitkomt op 4 september.

 

Beleef de reis van Junior

In NBA 2K21 speel je als Junior in het verhaal van dit jaar, The Long Shadow. Junior is de zoon van een populaire basketbalspeler die uitdagingen moet overwinnen om de NBA te bereiken. Hij moet met zijn erfenis zien om te gaan terwijl hij zijn eigen weg kiest op school en de universiteit. NBA 2K21 maakt deze reis realistischer met 10 officieel gelicenseerde universiteitsprogramma's om uit te kiezen in het verhaal: Michigan State, UConn, Florida, Gonzaga, Syracuse, Texas Tech, Oklahoma, UCLA, Villanova University en West Virginia.

Uiteraard is het verhaal nog niet voorbij als je de draft bereikt; dat is nog maar het begin! Je moet de juiste vertegenwoordiging kiezen, team-interviews beheren, goed presteren tijdens de NBA Combine en je Draft-voorraad verbeteren om de grootste kans van slagen te hebben.

En het zou geen MyCAREER zijn zonder een paar bekende en beroemde gezichten. In NBA 2K21 zie je hoe Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire), Djimon Hounsou (Blood Diamond, Guardians of the Galaxy), Mireille Enos (The Killing, World War Z), cover-atleten Damian Lillard en Zion Williamson en meer Juniors verhaal tot leven brengen op dramatische en filmachtige wijze. 

 

Geniet van de zon in 2K Beach

The Neighborhood is dé plek waar spelers hun virtuele leventje leiden en basketbalcultuur in elke hoek tot leven komt. Of je het nu wilt opnemen in potjes 3v3-straatbasketbal, meer op het spel wilt zetten in 5v5 ProAm-wedstrijden of gewoon gezien wilt worden met de nieuwste kleding, schoenen en meer; er is genoeg te doen en genoeg manieren om jezelf te uiten in NBA 2K21.

Scherpe fans hebben misschien al een nieuwe locatie gezien in onze Everything is Game-trailer; het is officieel. Welkom bij 2K Beach! Geniet van de zon en de zee in een beeldschone nieuwe omgeving, omringd door moderne faciliteiten met SWAG's, The REC, NBA Store en meer. NBA 2K21 organiseert het hele jaar door allerlei evenementen in 2K Beach, dus er zijn meer dan genoeg redenen om regelmatig terug te komen.

Nog veel meer!

Veel spelers zullen hun hele NBA 2K21-ervaring in MyCAREER en de nieuwe 2K Beach-locatie van The Neighborhood doorbrengen, maar dit jaar valt er nog veel meer te beleven!

  • WNBA – De WNBA keert terug naar NBA 2K21 met de Play Now- en Season-speltypen, met alle 12 teams in de league. Beleef WNBA-basketbal dat exclusief om vrouwenbasketbal draait!
  • MyGM/MyLEAGUE – Wees de baas en maak beslissingen die niet alleen belangrijk zijn voor jouw speler of team, maar voor de hele franchise en league. Van het werven van rookies tot het ruilen van spelers en het verplaatsen van je team; elke actie, groot of klein, werkt op de lange termijn toe naar het succes (of de ondergang) van je basketbalfranchise. 
  • SPEEL NU – Duik in een basketbalwedstrijd zonder gedoe, waar je een snelle match kunt beginnen tegen een vriend of de AI en 4 kwarten aan intense NBA 2K-basketbal beleeft. Kies je favoriete team, of een Classic of All-Time team, en zet de aanval in met baanbrekende besturing en aanpassingen. Zo authentiek is NBA-actie nog nooit geweest.

Je hoeft nog maar een week te wachten tot de release van NBA 2K21 voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC en Google Stadia op 4 september. Je kunt de NBA 2K21-demo voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch vandaag downloaden; volg ons op TikTok, Instagram, Twitter, YouTube en Facebook voor het laatste NBA 2K21-nieuws.

GERELATEERDE
REPORTS
NBA 2K21 MyTEAM Season 9 Courtside Report
Meer info