EVERYTHING IS GAME
EIGENSCHAPPEN
NBA 2K21 is de nieuwste titel van de wereldberoemde en razendpopulaire spellenreeks van NBA 2K. Dankzij de geweldige verbetering van de gameplay biedt NBA 2K21 een unieke en meeslepende ervaring voor alle liefhebbers van de omvangrijke NBA-cultuur. Het bevat naast de competitieve en online community-onderdelen ook verschillende, diepgaande speltypen waarin je alles op het spel kunt zetten. Everything is Game.

EIGENSCHAPPEN

MyCAREER

Begin aan je eigen filmachtige avontuur om de ultieme basketbalbestemming te bereiken: de National Basketball Association. Bouw je eigen MyPLAYER, bereik nieuwe hoogtes in je carrière en word een grote beroemdheid in het wereldwijde basketbaluniversum.

MyTEAM

Vorm je allerbeste NBA-droomteam met huidige spelers en historische legendes en neem het op tegen de rest van de wereld. Verdien zeldzame en waardevolle spelerskaarten door mee te doen aan de vele game-events en dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, en vergelijk je zuurverdiende collectie met die van vrienden en tegenstanders.

NEIGHBORHOOD

Leid dagelijks een virtueel leven in een buurt die nooit slaapt en waar altijd iets nieuws te doen is. Doe met je team mee aan 3v3-straatpartijtjes of speel 5v5 ProAm-games waar iets meer op het spel staat. Tik de nieuwste sneakers en kleding op de kop. Laat je MyPLAYER in niveau stijgen bij de plaatselijke sportschool. In je NEIGHBORHOOD draait alles om basketbal en kun je alles op het spel zetten. Everything is Game.

MyGM en MyLEAGUE

Wees de baas en maak beslissingen die niet alleen belangrijk zijn voor jouw speler of team, maar voor de hele franchise en league. Van het werven van rookies tot het ruilen van spelers en het verplaatsen van je team; elke actie, groot of klein, werkt op de lange termijn toe naar het succes (of de ondergang) van je basketbalfranchise.

NU SPELEN

Duik in een basketbalwedstrijd zonder gedoe, waar je een snelle match kunt beginnen tegen een vriend of de AI en 4 kwarten aan intense NBA 2K-basketbal beleeft. Kies je favoriete team, of een Classic of All-Time team, en zet de aanval in met baanbrekende besturing en aanpassingen. Zo authentiek is NBA-actie nog nooit geweest.

Nu kopen

Standard Edition