MyCAREER
JE AVONTUUR NAAR DE NBA BEGINT HIER
In NBA 2K21 ontstaan de bastketbaldromen van je eigen MyPLAYER in high school. Je jaagt je dromen na in een van de tien officieel gelicenseerde universiteitsprogramma's en uiteindelijk komen je dromen uit in de NBA. Zodra je de top hebt bereikt, ga je naar de gloednieuwe strandwijk waar je kunt meedoen aan vriendschappelijke of competitieve potjes basketbal en waar je de nieuwste uitrusting kunt kopen.

MyPLAYER BUILDER

Maak je ideale basketballer helemaal zelf en gebruik unieke aanpassingen om je pad naar de roem te bepalen.
VAN HIGH SCHOOL NAAR UNIVERSITEIT

VAN HIGH SCHOOL NAAR UNIVERSITEIT

Ga van highschool-basketbal naar een van de tien officieel gelicenseerde universiteitsprogramma's van bijvoorbeeld UCLA, Michigan State of UConn.
VAN HIGH SCHOOL NAAR UNIVERSITEIT

VAN DE UNIVERSITEIT NAAR DE NBA

Hoe beter je speelt voor de universiteit, des te beter is het aanbod dat je krijgt in de NBA. Uiteraard is het verhaal nog niet voorbij als je de draft bereikt. Breng je MyPLAYER naar de top door slim te spelen, zowel op als buiten het veld, en bouw je reputatie op tijdens een spannend en dramatisch verhaal.
WELKOM BIJ
2K BEACH
WELKOM BIJ<br />2K BEACH
In deze mooie nieuwe Neighborhood-omgeving maak je kennis met de strandbuurt, een plek waar de basketbalcultuur ontzettend leeft. Neem deel aan activiteiten waar fans van houden, zoals een 3v3-straatwedstrijd met je crew of een 5v5 ProAm-wedstrijd waar iets meer op het spel staat. Laat jezelf zien met nieuwste sneakers en kleding. Er is genoeg te doen en er zijn veel manieren om jezelf te uiten, dus je hebt het hele jaar door genoeg redenen om terug te komen in het spel.
2K21 KLEDINGDROPS
2K21 KLEDINGDROPS
Mis je favoriete kledingmerken niet dankzij het hele jaar lang verschillende drops.

Nu kopen

Standard Edition