WELKOM BIJ
EEN GLOEDNIEUW
MyTEAM

Betreed het veld met je droomteam in NBA 2K21 MyTEAM.
Het speltype dat het nauwst verbonden is met de NBA. Ontwikkel je spel door gloednieuwe en bekende speltypen te spelen. Neem het op tegen de allerbesten en creëer je opstelling uit huidige spelers en NBA-legenden.

WAT IS ER
NIEUW

MEER MANIEREN OM TE SPELEN

Limited is een nieuw competitief speltype dat je alleen van vrijdag tot en met zondag kan spelen. Als je het tegen topspelers wilt opnemen en topbeloningen wilt verdienen, ben je hier aan het juiste adres.

MEER MANIEREN OM TE VERDIENEN

Seasons is een nieuw voortgangsprogramma waar je alles moet verdienen. Elk seizoen heeft nieuwe doelen en agenda's. Stijg in niveau en ontgrendel beloningen tijdens het spelen.

MEER MANIEREN OM TE BOUWEN

Of je nu alleen speelt of in de multiplayer, er zijn meer speltypen en manieren om je team te verbeteren dan ooit, waardoor MyTEAM het hele jaar lang niet verveelt.

MEER
CONTENT EN
MANIEREN VOOR
PROGRESSIE

DOMINATION

Speel 5-tegen-5 met je beste spelers tegen elk NBA-team, en meer.

CHALLENGES

Stel jezelf wekelijks op de proef met dynamische Weekly en Moments Challenges om beloningen te verdienen.

TRIPLE THREAT

Speel offline 3-tegen-3 tegen de beste trio's uit de geschiedenis van elk team of online tegen andere spelers om kans te maken op dikke prijzen!

SPEEL WANNEER JE WILT

Neem het op tegen je vrienden en rivalen, show je droomteam en verdien het recht om op te scheppen.

DUBBELE
RECHTEN

GENIET VAN MyTEAM ZONDER ONDERBREKINGEN

Je volledige 2K21 MyTEAM-collectie en voortgang worden probleemloos overgezet van PS4 naar PS5 en van Xbox One naar Xbox Series X. Geen haken en ogen.

Nu kopen

Standard Edition