EVERYTHING IS GAME
Next-Gen Features
De volgende generatie basketbalgames is gearriveerd. NBA 2K voelt als een compleet nieuwe ervaring die nauwelijks van echt te onderscheiden is dankzij de adembenemende graphics. Volledige arena's komen tot leven met realtimegedrag voor elke aanwezige, of het nu om fans, spelers, beveiliging, entertainers of wie dan ook gaat. Zo dicht op de wedstrijd zat je nog nooit.

EIGENSCHAPPEN

A SMOOTHER, TOUGHER GAME

NBA 2K bewoog en voelde nog nooit zo goed. Dankzij de bewegingstechnologie van een nieuwe generatie bewegen de spelers vloeiender, responsiever en vastberadener over het veld. De Impact Engine brengt een ongekend realistisch gevoel naar NBA 2K, waardoor het contact – boven en onder de basket – beter dan ooit tot je doordringt. Met de Advanced Pro Stick beleef je het spelen van de bal op een compleet nieuwe manier.

WELCOME TO THE CITY

Verken een stad die is opgebouwd uit meerdere unieke wijken in deze nieuwe interpretatie van de basketbal-RPG. Vertegenwoordig jouw affiliatie, verdien Rep en stel je verkiesbaar voor de burgemeesterspost, met doorlopende battles voor de macht in de stad.

YOUR OWN BASKETBALL JOURNEY

Ga op avontuur aan de hand van een nieuwe filmische basketbalverhaallijn: The Long Shadow. Loods je persoonlijke MyPLAYER door highschool en kies vervolgens een officieel gelicentieerde college-ervaring of begin meteen aan je professionele carrière bij een van de 29 teams uit de G League, op weg naar de NBA. Je ultieme doel wacht op je.

YOUR G.O.A.T. TEAM

Verzamel en neem het op tegen een internationale community in de fantasy card-verzamelgame van 2K. Vorm de selectie van je dromen met spelers uit elke willekeurige NBA-periode. Nieuw voor 2K21 zijn de tijdelijke seizoenen, waarmee je unieke beloningen krijgt als je meedoet aan nieuwe en terugkerende MyTEAM-speltypen.

INTRODUCING THE W

We breiden de vorig jaar ingevoerde WBNA-ervaring uit met The W, de eerste WNBA MyPLAYER-ervaring voor de NBA 2K-reeks. Creëer je eigen volledig aan te passen WNBA-speelster en geef haar professionele carrière vorm met alle 12 WNBA-teams en de grootste sterren van de competitie. Ervaar de spanning van de concurrentiestrijd en ga de confrontatie aan in The W Online, een intense 3v3 MyPLAYER-competitie op een prachtig veld dat je alleen in dit speltype vindt.

REVAMPED LEAGUE MANAGEMENT WITH MyNBA

Dit is jouw NBA-franchisespeltype, waarin je op ongeëvenaarde wijze een vinger in de pap hebt bij elk onderdeel van de sport. Breid de competitie uit naar 36 teams of beperk hem tot 12 teams, beïnvloed de groei van spelers met het opkomst- en ondergangsysteem en deel je opzetten en scenario's met de community.

ALL THE LATEST DROPS AND MUSIC

Zie er van top tot teen piekfijn uit met nieuwe kleding en sneakers van je favoriete kleding-, accessoire- en schoenmerken. Geniet daarnaast tijdens het spelen van de dynamische 2K21-muziekervaring voor de nieuwe generatie, met de grootste soundtrack uit de geschiedenis van de NBA 2K-reeks.

Nu kopen

Mamba Forever Edition