ONE WILL RISE
SEIZOEN 1

SEIZOEN 1

Seizoenen zijn helemaal nieuw voor NBA 2K21 en bevatten nieuwe content en nieuwe manieren om MyTEAM te spelen, het hele jaar lang. Hier stralen de sterren en zal één speler de top bereiken. ONE WILL RISE! Beleef geweldige play-offmomenten en ontgrendel beloningen op je reis door seizoen 1.

NIEUWE CONTENT

Begin je reis door seizoen 1 met de Free Agent Anthony Davis, die zich door de play-offs heen vecht om zijn eerste ring te verdienen. Je hoeft alleen maar in MyTEAM speltypen te spelen zoals Limited, Unlimited, Triple Threat en Domination. In de loop der tijd voltooi je Season Agendas, verdien je XP en stijg je naar het hoogste niveau, waar de hoogste prijs op je ligt te wachten: Pink Diamond Steph Curry. Vergeet niet dat je seizoensvoortgang gereset wordt als er een nieuw seizoen aanbreekt met kakelverse content, dus duik nu meteen in MyTEAM! Speel, verdien beloningen en creëer je droomteam!

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en programma's beschikbaar in de loop van Seizoen 1: One Will Rise. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!
Net als tijdens de PRIME Series van vorig jaar zul je in 2K21 smachten naar de premium collectie van de IDOLS Series. IDOLS bevat 15 van de meest gedenkwaardige NBA-spelers uit het verleden en heden. We brengen 15 IDOLS uit in drie verschillende series. Verzamel alle 5 de IDOLS-kaarten in één serie om de beloning voor een complete collectie te ontgrendelen. Als je alle kaarten van Series I verzamelt, krijg je een Galaxy Opal Card die effect heeft op je selectie. Blijf ons volgen om elke week meer content met play-off-thema te zien.

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

MyTEAM Limited is een splinternieuw speltype dat je alleen vrijdag tot en met zondag kunt spelen. De regels voor Limited zijn heel seizoen 1 gekoppeld aan het One Will Rise-thema, waarin je elk weekend strijdt om een nieuwe kampioenschapsring. Verzamel alle 6 de ringen om de grote Season 1 Limited-prijs te winnen: Pink Diamond Ralph Sampson-kaart. Unlimited is uitgebreid voor NBA 2K21. Dit jaar bestaat Unlimited uit 9 leagues waar je je doorheen moet vechten voordat je de top kunt bereiken. Om verder te komen, moet je een bepaald aantal spellen winnen. Hoe verder je komt in de league, des te meer spellen moet je winnen om verder te komen. Scoor je 12-0 in de Unlimited Opal League van seizoen 1? Dan win je Pink Diamond Paul Pierce.

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition