NEXT IS NU
SEIZOEN 2

SEIZOEN 2

Er bestaat geen laagseizoen in MyTEAM: Seizoen 2 is nu hier. En daarmee ook de NEXT-generatie van superstars, de NEXT-generatie van gamers en jouw NEXT MyTEAM-avontuur. NEXT IS NU. Seizoen 2 brengt nieuwe beloningen met zich mee en een gloednieuwe manier om 3v3 te spelen in MyTEAM, met Triple-threatuitdagingen terwijl je je NEXT dreamteam creëert.

NIEUWE CONTENT

Duik in seizoen 2 door de vrije speler Zion Williamson toe te voegen aan je MyTEAM, die de NBA naar het tijdperk van Zion wil leiden. Met de gloednieuwe Triple-threatuitdagingen strijd je tegen elite trio's of moet je bepaalde doelen met bepaalde spelers halen en aan bepaalde voorwaarden voldoen in deze nieuwe Single Player-functie. Triple-threatuitdagingen verschijnen in de wekelijkse en uitgelichte uitdagingen, dus bereid je voor om je vaardigheden op de proef te stellen op de Triple-threatbaan.

Vinsanity is dan wel met pensioen, maar zijn nalatenschap leeft voort in MyTEAM. Speel door Vince Carters meest gedenkwaardige moment die de legende zelf heeft uitgekozen. Toen hij terugkwam naar Toronto, liet Carter de arena versteld staan door een winnende driepunter tegen de Raptors te maken en speelde hij zich de geschiedenisboeken in!

Je vindt in MyTEAM nieuwe content, uitdagingen en beloningen. Speel in modi zoals Limited, Unlimited, Triple-threat en Domination. Je seizoensvoortgang wordt elke seizoen gereset, maar je MyTEAM-collectie en -voortgang gaan mee naar de Next-Gen*. Voltooi seizoensagenda's, verdien seizoen-XP en speel je een weg naar de NEXT IS NOW-hoofdprijs: Pink Diamond Blake Griffin.

*MyTEAM Carryover is alleen beschikbaar voor PlayStation- en Xbox-consoles met hetzelfde NBA 2K-account binnen dezelfde consolefamilie (PlayStation 4 naar PlayStation 5; Xbox One naar Xbox Series X).

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en collecties beschikbaar in Seizoen 2: Next is Now. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!

De premium-collectie van NBA 2K21: IDOLS gaat verder in seizoen 2. Welke iconische superstars zullen zich bij Manu Ginobili en Dominique Wilkins voegen in deze begeerde collectie? We brengen 15 IDOLS in drie verschillende Series uit. Verzamel alle vijf IDOLS-kaarten in één Series om de beloning voor de volledige collectie van die Series te ontgrendelen. Door alles van Series I te voltooien, word je beloond met een Galaxy Opal-kaart die je selectie op zijn kop zal zetten!

En je kunt elke week gloednieuwe content met een NEXT IS NOW-thema verwachten.

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

Verdien een paar van de beste beloningen in de geheel nieuwe MyTEAM Limited-modus van 2K21, die elke week alleen van vrijdag tot en met zondag kan worden gespeeld. Seizoen 2 komt met nieuwe regels met het thema NEXT IS NOW en nog veel meer prijzen, waaronder de zeer gewilde kampioenschapsringen. Verzamel zes ringen om de speciale hoofdprijs van seizoen 2 te winnen: Pink Diamond Jaylen Brown.

Kun jij iedereen verslaan in MyTEAM Unlimited? Speel door negen competities om de top te bereiken. Om verder te komen, moet je een bepaald aantal games winnen en hoe hoger je in de competitiestructuur komt, hoe meer overwinningen er nodig zijn en hoe meer geweldige beloningen je verdient. Speel 12-0 in de Unlimited Opal League van seizoen 2 om de Pink Diamond Patrick Ewing te verdienen.

 

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition