SEASON OF GIVING
SEIZOEN 3

SEIZOEN 3

Seizoen 3 in MyTEAM staat in het teken van geven. Een periode van festiviteiten en plezier waarin je met MyTEAM de feestdagen en de terugkeer van de NBA viert. Dit seizoen geeft Shaq je meer MyTEAM-content dan ooit. Speel erop los met nieuwe tijdelijke events, exclusieve Locker Codes en unieke cadeaus voor spelers. Seizoen 3 geeft je alles wat je hartje begeert.

NIEUWE CONTENT

Maak het deze feestdagen spannend terwijl je het avontuur van seizoen 3 begint in South Beach met de Free Agent-kaart van de huidige Finals MVP LeBron James. Speel iconische momenten van huidige en voormalige NBA-superstars na in gloednieuwe Spotlight Challenges in Triple Threat- én 5v5-speltypen. Heb je niet de juiste spelers? Houd de sociale media van 2K21 MyTEAM en de menu's in het spel goed in de gaten voor exclusieve Locker Codes. Beleef het favoriete moment uit de carrière van de grote jongen Shaq. Hij heeft dit moment echt zelf uitgekozen! Tijdens game 7 van de WCF in 2000 tegen Portland maakte Shaq zijn legendarische alley-oop na een lob-pass van niemand minder dan Kobe Bryant. Scoor als team 89 punten en dunk minstens één keer om deze Signature Challenge te voltooien en een HOF Shaq-esque-badge + Diamond-schoen te winnen. Wissel de onderstaande Locker Code in voor je gratis Emerald Shaq MyTEAM-kaart. Tijdens seizoen 3 in MyTEAM word je overspoeld met nieuwe content, uitdagingen, spelers en kansen om IEDERE DAG grote beloningen in de wacht te slepen. Neem deel aan tijdelijke events, ontgrendel exclusieve MyTEAM-beloningen, wissel gratis Locker Codes in, speel alle Spotlight Challenges en verdien Galaxy Opal Baron Davis! Voltooi daarnaast DAGELIJKS bijgewerkte seizoenagenda's om seizoen-XP te verdienen en de Season of Giving-hoofdprijs te ontgrendelen: Galaxy Opal Dwyane Wade.

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van Seizoen 3: Season of Giving. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!
De IDOLS-verzameling van NBA 2K21 is een knetterend begin van seizoen 3. Scherpschutter en tweevoudig kampioen Kevin Durant is het volgende IDOL in MyTEAM. Hij voegt zich niet alleen bij NBA-legendes Manu Ginobili, Dominique Wilkins en Grant Hill, maar is ook de eerste huidige speler die zich bij deze begeerde verzameling aansluit. Verder is hij de vierde van de vijf spelers uit Series I. Als je verzameling van de IDOLS Series I compleet is, verdien je een van de eerste Galaxy Opal-kaarten die beschikbaar zijn in MyTEAM. Maak je klaar voor gloednieuwe content met een Season of Giving-thema dat gedurende het seizoen uitkomt en waarmee je fantastische verzamelingbeloningen kunt verdienen.

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

MyTEAM Limited blijft een van de beste plekken om toffe beloningen te verdienen! Het nieuwe competitieve speltype van NBA 2K21 keert ieder weekend terug in seizoen 3, met nieuwe selectievereisten, nieuwe beloningen en natuurlijk de felbegeerde kampioenschapsringen. Verzamel zes ringen om de hoofdprijsprijs van seizoen 3 te winnen: Pink Diamond Aaron Gordon. Je kunt ook je beste selectie inzetten en proberen hogerop te komen in MyTEAM Unlimited. Heb jij het in je om iedereen te verslaan? Speel door negen competities om de top te bereiken. Om verder te komen, moet je een bepaald aantal games winnen en hoe hoger je in de competitiestructuur komt, hoe meer overwinningen er nodig zijn en hoe meer beloningen je verdient. Speel 12-0 in de Unlimited Opal League van seizoen 3 om de Pink Diamond Andre Iguodala te verdienen. Maak het tot de Emerald Tier en verdien je plek in de GameDay 3 van het $250K MyTEAM Unlimited Tournament op 2 januari. Neem het vervolgens op tegen de beste MyTEAM-spelers ter wereld. Er zijn grote prijzen te winnen, inclusief een hoofdprijs van $ 200.000 en een tweede prijs van $ 50.000!

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition