THE RETURN
SEIZOEN 4

SEIZOEN 4

De NBA is TERUG in 2K21 MyTEAM. Seizoen 4 luidt niet alleen de terugkeer van de NBA in, maar ook die van tweevoudig NBA-kampioen en tienvoudig All-Star Kevin Durant, die terug is na een blessure en klaar is om de competitie eraan te herinneren waarom hij een van de beste is. Stel dit seizoen je eigen droomteam samen dat in staat is om het kampioenschap te winnen, met nieuwe spelers, NBA-seizoensuitdagingen en veel Galaxy Opal-beloningen...

NIEUWE CONTENT

Seizoen 4: The Return begint in Brooklyn met Kevin Durant. Wissel deze Free Agent-kaart in, gewoon voor het starten van het MyTEAM-seizoen. Met de terugkeer van het NBA-seizoen voegt MyTEAM nieuwe Weekly en Moments Challenges toe die worden geüpdatet naarmate het NBA-seizoen vordert. Speel door iconische NBA-momenten van vorige seizoenen en herbeleef momenten terwijl ze in real-time gebeuren. MyTEAM Series 2-kaarten maken ook hun langverwachte aankomst in MyTEAM in seizoen 4, met bijgewerkte ratings voor spelers. BOVENDIEN ontvangt elke speler een Heat Check-kaart. Vergeet niet dat de vaardigheden op deze spelerskaarten toenemen, aangezien de spelers uitstekende prestaties leveren in het echte leven! Speel door Kareem Abdul-Jabbars favoriete carrièremoment die hij zelf heeft gekozen - in een overwinning tegen de Utah Jazz in 1984 overtrof Kareem Wilt Chamberlain op de all-time scorelijst. Om deze Signature Challenge te voltooien, moet je Kareems hoogste score ooit van 55 punten in een spel matchen om een HOF Deep Hooks (Current Gen)/Hook Specialist (Next Gen)-badge en een diamond schoen te verdienen. Wissel de onderstaande Locker Code in voor een gratis Kareem Abdul-Jabbar MyTEAM-kaart. MyTEAM seizoen 4 introduceert een nieuwe Domination tier met geweldige beloningen, of je nu de bestaande tiers hebt voltooid of niet! Naarmate je verder komt in de nieuwe tier, verdien je nieuwe Serie 2-kaarten, Heat Check-kaarten en franchise-items. Verdien drie sterren tegen alle 30 NBA Heat Check-opstellingen, gebaseerd op hun huidige NBA-vorm, om Galaxy Opal Antawn Jamison te verdienen. Voltooi je seizoenagenda's om seizoen-XP te verdienen en de level 40-hoofdprijs te ontgrendelen: Galaxy Opal Kawhi Leonard. En daar houdt het niet op met de Galaxy Opals... Dit seizoen 4 luidt de opening van de Galaxy Opal Token Market in met beloningen die klaar staan om vanaf de eerste dag geclaimd te worden, en alle collectie-G.O.A.T.'s kunnen Galaxy Opal Damian Lillard ontgrendelen voor het behalen van 2000 kaarten.

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van seizoen 4: The Return. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!
NBA 2K21's IDOLS Series I introduceerde een paar van de beste spelers die ooit in het spel voorkwamen, zoals Galaxy Opal Chris Webber als de Collection Reward voor het ophalen van alle vijf Series I IDOLS. Seizoen 4 brengt je IDOLS Series II met geheel nieuwe spelers en Collection Reward - alleen in MyTEAM! Je kunt elke week gloednieuwe Throwback Moments-pakketten verwachten die de gedenkwaardige momenten van spelers uit de afgelopen seizoenen vieren. Als je deze wekelijkse collecties voltooit, verdien je Pink Diamond-beloningen en als je de seizoenscollectie voltooit, verdien je Galaxy Opal Klay Thompson!

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

Maak plezier en verdien elk weekend grote beloningen in MyTEAM Limited. Met elke week nieuwe selectievereisten, is elke kaart in je verzameling belangrijk. Verdien elke week overwinningen om een kampioensring op te halen. Verzamel zes ringen om de speciale hoofdprijs van seizoen 4 te winnen: Galaxy Opal Russell Westbrook. Je kunt ook je vaardigheden meenemen naar MyTEAM Unlimited en met je beste selectie proberen hogerop te komen. Speel door negen competities om de top te bereiken. Om verder te komen, moet je een bepaald aantal games winnen en hoe hoger je in de competitiestructuur komt, hoe meer overwinningen er nodig zijn en hoe meer beloningen je verdient. Speel 12-0 in de Unlimited Opal League van seizoen 4 om de Galaxy Opal Kevin McHale te verdienen . Maak het tot de Emerald Tier en verdien je plek in de GameDay 4 van het $250K MyTEAM Unlimited Tournament op 6 februari. Neem het vervolgens op tegen de beste MyTEAM-spelers ter wereld. Er zijn grote prijzen te winnen, inclusief een hoofdprijs van $200K en een tweede prijs van $50K!

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition