AGE OF HEROES
SEIZOEN 5

SEIZOEN 5

Elk tijdperk heeft zijn helden. Stel een team samen in seizoen 5 van superhelden uit het moderne tijdperk en het gouden tijdperk van de NBA, en zet hun superkrachten in in MyTEAM. Dit seizoen barst van de nieuwe heldhaftige spelers, epische uitdagingen, legendarische beloningen en nieuwe kaarten met superheldenthema.

NIEUWE CONTENT

Start seizoen 5: Age of Heroes door je eigen superheld samen te stellen, LeBron James. Verzilver zijn Sapphire Evo-kaart aan het begin van het seizoen, voltooi doelen en laat hem evolueren naar Diamond. Seizoen 5 doet zijn naam eer aan en biedt nieuwe kaarten met superheldenthema om te ontgrendelen, verzamelen en in te zetten! Versterk je team met 15 spelers uit het moderne tijdperk van de NBA, waaronder toekomstige supersterren Luka Doncic en Mitchell Robinson, en 15 legendes uit het gouden tijdperk van de NBA, zoals Big Fella Shaq en Manu Ginobili. Verzamel de volledige sets voor een bijzondere beloning. En als het aankomst op het vieren van All-Stars, moet je bij MyTEAM zijn. Binnenkort meer informatie! Iedere legende verdient een Signature Challenge, en dit keer is het niemand minder dan zesvoudig NBA-kampioen, His Airness; Michael Jordan. Speel een van Jordans meest iconische momenten: THE LAST SHOT. Een beslissende worp die MJ 45 punten gaf, de Bulls een tweede three-peat en hun zesde NBA-kampioenschapstitel van de jaren 90. Voltooi de uitdaging voor een Diamond Jordan-schoen en een Hall of Fame-badge. Als je geen Michael Jordan-kaart hebt, kun je de onderstaande Locker Code verzilveren voor een gratis MJ MyTEAM-kaart. Ontgrendel All-Star dunkkampioen Hamidou Diallo, koning van de driepunters Joe Harris, zesvoudig All-Star Amar’e Stoudemire en meer terwijl je seizoensdoelen voltooit en XP verdient om je seizoenlevel te verhogen. Als je Level 40 bereikt, ontvang je Galaxy Opal Admiral David Robinson. Stel je team samen met splinternieuwe spelers in The Exchange, zoals Larry Legend en Khris Middleton. En Triple Threat-supersterren mogen zich verheugen, want je 1000e win in Triple Threat Offline levert een Galaxy Opal Peja Stojakovic op!

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van seizoen 5: Age of Heroes. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!
NBA 2K21’s IDOLS Series II keert terug in seizoen 5. Wie treedt er in de voetsporen van legendes als Yao Ming en moderne kampioenen als Anthony Davis? Dit seizoen biedt een nieuwe IDOL, nieuwe thema's en terugkerende favorieten! Hou bovendien packs in de gaten tijdens seizoen 5 voor meer limited edition superheldenkaarten om in te zetten.

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

MyTEAM Limited houdt het elk weekend leuk met iedere week nieuwe selectievereisten om het interessant te maken. Sleep overwinningen binnen om elke week een kampioenschapsring te verdienen. Verzamel alle vijf de ringen om de speciale hoofdprijs van seizoen 5 te winnen: Galaxy Opal Pau Gasol. Het MyTEAM-toernooi van $ 250.000 eindigt in seizoen 5 met 32 hoopvolle deelnemers die het op 20 februari tegen elkaar opnemen in een afvaltoernooi. De winnaars gaan door naar de grote finale op 6 maart en strijden om de hoofdprijs van $ 200.000, met $ 50.000 voor de tweede plaats! Maar daar houdt de competitie nog niet op... Breng je vaardigheden naar MyTEAM Unlimited en werk je omhoog in het klassement met je beste opstelling. Speel door 9 Leagues om de top te bereiken. Je moet een bepaald aantal wedstrijden winnen om verder te komen, en je moet steeds meer overwinningen halen naarmate je hogerop komt en beloningen verdient. Blijf ongeslagen in de Unlimited Opal League van seizoen 5 om Galaxy Opal Cedric Maxwell te verdienen.

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition