GLITCHED REALITY
SEIZOEN 6

SEIZOEN 6

Er gebeurt van alles in MyTEAM... Ontrafel de mysteries in Seizoen 6: Glitched Reality en ontdek wat er binnenin verstopt zit. Speel gloednieuwe uitdagingen en bijzondere speltypen, ontdek de geheimen binnenin en verdien sterke nieuwe spelers en prijzen.

NIEUWE CONTENT

Seizoen 6 begint met buckets... Jimmy Buckets. Speel je gratis Jimmy Butler Sapphire-evolutie vrij door simpelweg het Seizoen te starten. Voltooi zijn Agenda Group en evolueer hem tot een Diamond om je opstelling te verbeteren. Kan jij de link tussen spelers ontdekken in een gloednieuwe Domination Tier? Vind je de codes die verstopt zijn in Glitched Reality? Seizoen 6 zet je op een dwaalspoor: wat is er echt, en wat is een glitch? Een nieuw Seizoen betekent een nieuwe Signature Challenge en in Glitched Reality is dit niemand anders dan D-Wade, een legende op zich. Voltooi de Challenge voor een Diamond schoen en een Hall of Fame-badge. Als je geen Dwyane Wade-kaart hebt, kun je de onderstaande Locker Code verzilveren voor een gratis Agent Wade MyTEAM-kaart. Bekijk elke week de Agenda Groups om nog meer spelers te vinden en geheime beloningen te verdienen. Seizoen 6 zit vol met nieuwe manieren om te spelen, verdienen en strijden, maar alleen de spelers met een scherpe blik en een even scherpe geest kunnen de ware kracht van MyTEAM dit seizoen ontketenen. Verdien Seizoens-XP via Agenda's en Challenges die elke dag en elke week worden uitgebracht om verder te komen in Seizoen 6 en speel geweldige beloningen vrij, waaronder Amethyst Will Barton, Pink Diamond Eric Bledsoe en Galaxy Opal Artis Gilmore… allemaal op je route naar de hoofdprijs bij Level 40: JR Smith. Upgrade je opstelling met gloednieuwe spelers in de Exchange, waaronder Luka Doncic en Mike Bibby, win in Triple Threat Offline om Galaxy Opal Fat Lever vrij te spelen en voltooi de nieuwe Domination Tier voor Galaxy Opal Mel Daniels die EVOLUEERT in Dark Matter!!

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van Seizoen 6: Glitched Reality. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!
De kenmerkende collectie van MyTEAM, IDOLS, gaat verder in Seizoen 6 met meer nieuwe IDOLS-drops gedurende het seizoen, evenals gloednieuwe thema's en raadselachtige spelers om je tegenstanders in de war te brengen.

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

MyTEAM Limited keert elk weekend terug met wekelijks nieuwe selectievereisten om het interessant te maken. Sleep overwinningen binnen om elke week een kampioenschapsring te verdienen. Verzamel alle zes de ringen om de speciale hoofdprijs van Seizoen 6 te winnen: Galaxy Opal Rashard Lewis. Op zoek naar meer competities? Bekijk MyTEAM Unlimited en werk je omhoog in het klassement met je beste opstelling. Speel door 9 Leagues om de top te bereiken. Je moet een bepaald aantal wedstrijden winnen om verder te komen, en je moet steeds meer overwinningen halen naarmate je hogerop komt en beloningen verdient. Blijf ongeslagen in de Unlimited Opal League van Seizoen 6 om Galaxy Opal Michael Redd te verdienen.

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition