FULL THROTTLE
SEIZOEN 7

SEIZOEN 7

MyTEAM geeft vol gas in Seizoen 7! De race is begonnen met allerlei splinternieuwe Seizoensagenda's, Challenges en krachtige nieuwe spelers en beloningen om te verdienen...

NIEUWE CONTENT

Start je motoren met Ruby Evo D-Rose die beschikbaar is vanaf Seizoenniveau 1, voltooi zijn Agenda Groups en laat hem uitbloeien tot een Pink Diamond. Maak je klaar voor de start, want Seizoen 7 schakelt naar de volgende versnelling met Full Throttle. Alle 150.000 XP die vereist is om niveau 40 te halen dit seizoen is beschikbaar vanaf de EERSTE DAG! Ben je er klaar voor?! Daarnaast zet Seizoen 7 een van de meest iconische scorers van de NBA in het zonnetje: Tracy McGrady. In de nieuwste Signature Challenge, die door T-Mac zelf is gekozen, toen hij 13 punten in 33 seconden scoorde, wordt je in deze uitdaging gevraagd om zijn wedstrijdrecord van 33 punten en 5 driepunters te evenaren, de overwinning te behalen tegen de Spurs van 2004 en een Hall of Fame Badge en Diamond Shoe te verdienen. Als je T-Macs kaart nodig hebt, kun je de onderstaande Locker Code inwisselen voor een gratis McGrady Free Agent MyTEAM-kaart. Blijf op snelheid in deze race, met meer uitdagingen en beloningen dan ooit tevoren terwijl we het Hall of Fame-seizoen benaderen, en zet je beste spelers in tegen Big Threes... Maar wacht, wat staat je daar op te wachten bij de finish?! Voltooi agenda's en verdien seizoen-XP, want spelers die niveau 40 bereiken in Seizoen 7 verdienen Dark Matter Vinsanity! En haal alle beloningen binnnen die je onderweg verdient, waaronder Ruby David Wesley, Diamond Roy Hibbert en Galaxy Opal Zach Randolph. Geef je MyTEAM-selectie een boost met compleet nieuwe spelers in The Exchange, zoals Diamond Carmelo Anthony, Pink Diamond Chris Paul en Dark Matter Louie Dampier of beklim de Ascension-ladder naar Dark Matter Sidney Moncrief... In Seizoen 7 neemt Dark Matter de beloningen over.

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van Seizoen 7: Full Throttle. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

Er zijn elk weekend verschillende selectievereisten in MyTEAM Limited, zodat je je tegenstanders op compleet nieuwe manieren kunt verslaan. Iedere overwinning brengt je elk weekend een stap dichter bij de kampioenschapsring. Verzamel alle vier de ringen om de speciale hoofdprijs van Seizoen 7 te winnen: Dark Matter Elgin Baylor. Ga de volgende uitdaging aan met je beste 13 spelers in MyTEAM Unlimited en werk je omhoog in het klassement. Speel door 9 Leagues om de top te bereiken. Je moet een bepaald aantal wedstrijden winnen om verder te komen, en je moet steeds meer overwinningen halen naarmate je hogerop komt en beloningen verdient. Blijf ongeslagen in de Unlimited Opal League van Seizoen 7 om Dark Matter Larry Johnson te verdienen.

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition