TRIAL OF CHAMPIONS
SEIZOEN 8

SEIZOEN 8

Er kan er maar één de winnaar zijn in MyTEAM Seizoen 8. Maak kennis met de TRIAL OF CHAMPIONS! Het is tijd voor de play-offs en er kan maar één kampioen worden gekroond. Ga de strijd aan in gloednieuwe Seizoensagenda's en Challenges, met nog meer heroïsche beloningen om te verdienen... Moge het beste team winnen!

NIEUWE CONTENT

Begin je reis in Seizoen 8 met 6 Amethyst Challengers; Ben Simmons, Jayson Tatum, Donovan Mitchell, Anthony Davis, Damian Lillard en Zion Williamson - allemaal beschikbaar op Seizoenniveau 1.

Het is tijd voor de play-offs en de Trial of Champions is begonnen in MyTEAM. Kies je kampioen en vertegenwoordig je team in verschillende Challenges, Agenda's en events om heroïsche beloningen te verdienen. Ben jij klaar voor de uitdagingen van Seizoen 8? Heb jij het in je om kampioen te worden? Seizoen 8 stelt je op de proef met spannende uitdagingen, legendarische tegenstanders en meer! En nu Kevin Durant strijdt in de play-offs, kun je in MyTEAM een van de Signature Moments spelen van een van de beste scherpschutters ooit, gekozen door hem zelf! In Game 3 van de NBA-finales van 2017 tegen de Cavs maakte KD een belangrijke driepunter om de wedstrijd te beslissen. Scoor 31 punten, maak vier driepunters en win om een Diamond Nike Shoe en Hall of Fame-badge te verdienen. Gebruik de onderstaande Locker Code om je eigen KD MyTEAM-kaart te ontvangen.

Voltooi Seizoensagenda's en verdien seizoen-XP om op te stomen naar Level 40 en een beloning te verdienen die een kampioen waardig is: Dark Matter Invincible Luka Doncic. Onderweg naar de titel van Seizoen 8-kampioen verdien je bovendien allerlei prijzen, waaronder Diamond Goran Dragic, Pink Diamond Hot Rod Williams, Dark Matter Bob McAdoo en meer! Upgrade je basisteam in The Exchange met nieuwe spelers, zoals Diamond Seth Curry, Pink Diamond Stacey Augmon en Dark Matter Willis Reed, of speel de Triple Threat om de Dark Matter-tweeling Dick en Tom Van Arsdale te vinden! Hoe ziet jouw collectie eruit? Dark Matter Invincible Jayson Tatum wacht op je in het laatste Collector Level...

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van Seizoen 8: Trial of Champions. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

Kan jij de Game of Rings spelen? Elk weekend zijn er nieuwe vereisten voor je team, zodat je kampioenen zichzelf goed ontwikkelen in de MyTEAM Limited van Seizoen 8. Iedere overwinning brengt je elk weekend een stap dichter bij de kampioenschapsring. Verzamel alle zes de ringen om de speciale hoofdprijs van Seizoen 8 te winnen: Dark Matter Invincible Moses Malone.

Neem je beste 13 kampioenen mee naar de grote competities in MyTEAM Unlimited en werk je omhoog in het klassement. Speel door 9 Leagues om de top te bereiken. Je moet een bepaald aantal wedstrijden winnen om verder te komen, en je moet steeds meer overwinningen halen naarmate je hogerop komt en beloningen verdient. Blijf ongeslagen in de Unlimited Opal League van Seizoen 8 om Dark Matter Drazen Petrovic te verdienen.

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition