OUT OF THIS WORLD
SEIZOEN 9

SEIZOEN 9

Maak je klaar voor take-off, MyTEAM seizoen 9 is OUT OF THIS WORLD! Dit korte, razendsnelle seizoen is gevuld met agenda's, seizoen-XP en Dark Matter-beloningen! Seizoen 9 is geland en gaat de sterren tegemoet!

NIEUWE CONTENT

Lanceer seizoen 9 door Invincible “Mr. Fourth Quarter” Isaiah Thomas toe te voegen aan je opstelling en begin met het verdienen van buitenaardse beloningen - verkrijgbaar vanaf seizoenniveau 1.

Terwijl de allerbesten het tegen elkaar opnemen in de NBA, brengt het nieuwste Domination-niveau van dit seizoen een nieuwe lading uitdagingen met zich mee. Neem het op tegen de besten van MyTEAM in Domination, inclusief Glitched spelers, Invincible spelers en meer! Voltooi het laatste niveau en verdien Dark Matter Allen Iverson, Paul Pierce en de half-menselijke, half-wonderbaarlijke Invincible Vince Carter. Seizoen 9: Out of This World huldigt oude legendes en kijkt vooruit naar de toekomst... Maak kans op G.O.A.T.-kaarten, de sterkste MyTEAM-kaarten tot nu toe... maar wie is de volgende? Plus, in de nieuwste Signature Challenge maakt MyTEAM een eerbetoon aan de Black Mamba, Kobe Bryant. Speel Kobe's kenmerkende laatste wedstrijd tegen Utah Jazz, scoor 60 punten en behaal de overwinning om een Diamond Kobe VI-schoen en Hall of Fame-badge te verdienen. Gebruik de onderstaande Locker Code om je eigen Kobe Bryant MyTEAM-kaart te ontvangen.

Voltooi seizoensagenda's en verdien seizoen-XP om je reis naar niveau 40 te lanceren en Dark Matter Invincible Dr. J te verdienen! Wanneer je aan deze reis begint, verdien je onderweg enorme beloningen, waaronder Diamond Dario Saric, Galaxy Opal Nick Anderson, Dark Matter Victor Oladipo en meer! Upgrade je basisteam in The Exchange met nieuwe spelers, zoals Pink Diamond Dennis Scott, Galaxy Opal Larry Nance Jr. en Dark Matter Rui Hachimura of verzamel offline Triple Threat-overwinningen om Dark Matter Invincible Russell Westbrook te ontvangen! Vergeet niet om een kijkje te nemen in de Token Market, waar je Dark Matter Invincible Hakeem Olajuwon kunt krijgen...

SELECTIES EN COLLECTIE-UPDATES

Er zijn nieuwe packs en verzamelingen beschikbaar in de loop van Seizoen 9: Out of This World. Kijk wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is in MyTEAM!

NIEUWE LIMITED- EN VOORTGANGSNIVEAUS

Een oproep aan alle weekendstrijders! Bewijs dat je het beste team kunt samenstellen en neem het op tegen andere spelers in MyTEAM Limited met elk weekend nieuwe teamvereisten. Iedere overwinning brengt je elk weekend een stap dichter bij de kampioenschapsring. Verzamel alle drie de ringen om de speciale hoofdprijs van Seizoen 9 te ontgrendelen: Dark Matter Invincible Toni Kukoc.

Of stel je beste team samen, haal overwinningen in MyTEAM Unlimited en werk je omhoog in het klassement. Speel door 9 leagues om de top te bereiken. Je moet een bepaald aantal wedstrijden winnen om verder te komen, en je moet steeds meer overwinningen halen naarmate je hogerop komt en beloningen verdient. Blijf ongeslagen in de Unlimited Opal League van seizoen 9 om Dark Matter Invincible Ray Allen te verdienen.

COURTSIDE
REPORT

Raadpleeg het Courtside Report voor alles wat met MyTEAM te maken heeft. Van gameplay tot nieuwe speltypen en features, hier vind je het allemaal.

Nu kopen

Standard Edition