NBA 2K22 Release Season 4

Geschatte leestijd10 Minutes, 38 Seconds
Season 4 van NBA 2K22 staat voor de deur en de jacht op de Legend-status wordt binnenkort geopend. Basketballegendes Dwayne Wade en Candace Parker ontketenen altijd weer de tijger in zichzelf. Volg jij hun voorbeeld op je jacht naar roem?
Season 4 Courtside Report

Het nieuwe jaar betekent een frisse blik, verandering, maar vooral ook een nieuw seizoen van NBA 2K22! Trap 2022 af met vuurwerk en basketbal om Season 4 en het jaar van de tijger te vieren. Gebruik de tijger in je om uit te blinken op de velden van de City en de Cancha Del Mar, in je jacht op roem. WNBA-kampioen Candace Parker en NBA-legende Dwyane Wade laten zien wat het betekent een echte killer te zijn en lijken geen angst te kennen. Kun jij net als zij zijn? In Season 4 moet je op je strepen staan, dus bereid je voor op de jacht en sta klaar om toe te slaan als de kans zich voordoet.

GLOEDNIEUWE MyCAREER-UPDATES

Vipers Court

Season 4 van NBA 2K22 trapt af op vrijdag 14 januari, wat betekent dat het nu mogelijk is om de Legend-status te behalen. Om een Legend te worden, moet je in vier verschillende Seasons level 40 bereiken. Wie zal zijn verdiende plek onder de allerbesten innemen? Het is tijd om je volledige potentieel te bereiken en de legende te worden die je stiekem altijd al was. 

Op je reis naar level 40 krijg je tal van kansen om XP te verdienen en mee te doen aan wedstrijden in de City, bijvoorbeeld op de daken. Alle vier Affiliation-velden zijn volledig opnieuw ontworpen en geüpdatet om aan te sluiten op het thema van Season 4, en zullen het beest in je naar boven halen. Maar dat is nog niet alles. Het volledige gebied is geüpdatet om het eenvoudiger en minder omslachtig te maken om er met voertuigen doorheen te rijden, onder meer door de afgenomen hoogteverschillen. Je kunt nu door het gebied rijden op je skateboard, fiets of met je go-kart. Overal in de City vind je sporen van de moeraskat. Deze kun je gebruiken als motivatie wanneer je je klauwen in de bal slaat en je klaarmaakt om aan te vallen.

Zoals altijd komen er wekelijks nieuwe missies beschikbaar, dus zorg dat je je to-dolijst bijhoudt! Wat voor missies het ook zijn - van uitdagingen in de game tot het verkennen van de City of de Cancha Del Mar - als je ze voltooit, helpt je dat op te klimmen naar level 40 en verdien je gloednieuwe beloningen.

LAAT JE VERLEIDEN DOOR PRIKKELENDE BELONINGEN

We weten dat je sluw, methodisch en zo fel bent als een tijger, maar je hebt iets nodig om dat te bewijzen. Spelers die in voorgaande Seasons level 40 bereikten, werden beloond met een aantal speciale prijzen, maar in Season 4 staat je onze grootste beloning ooit te wachten. Naarmate je je een weg naar level 40 gromt en krabt, verdien je een nieuwe sprongschotanimatie, een kunstig vervaardigde Victor Solomon Kintsugi-bal, Hunt 4 Glory-schooljas, Artcamo go-kart en een speciale Hunt 4 Glory-outfit.

Met name de Victor Solomon Kintsugi-bal is een unieke beloning. Solomon is een getalenteerde artiest die bekendstaat om het maken van meesterwerken met een basketbalthema. Voor Season 4 van NBA 2K22 heeft Solomon de eeuwenoude techniek kintsugi gebruikt om een prachtig kunstwerk te maken waar je in de game van kunt genieten. Dit zou meer dan genoeg moeten zijn om je honger te stillen, maar mocht dat niet zo zijn, dan is er nog de kans je eigen huisdiertijger te verdienen. Je leest het goed: door level 40 te bereiken, ontvangt je MyPLAYER het Jaar van de Tijger-huisdier! De rillingen zullen al je tegenstanders over het lijf lopen als ze zien dat je je woeste dierenriemvriendje bij je hebt. Alsof je spel al niet intimiderend genoeg was!

GLOEDNIEUWE MyTEAM-UPDATES

NBA 2K22-community, ik ben Jonathan Smith, producer van MyTEAM, en ik ben terug om te praten over Hunt 4 Glory in MyTEAM! Season 3 introduceerde het gloednieuwe speltype Clutch Time, een nieuw Domination-niveau en de eerste Galaxy Opal-spelers in NBA 2K22. Season 4 brengt nog meer nieuwe verrassingen met zich mee, maar voordat ik op de details inga, wil ik nog één keer aandacht besteden aan de recente Moments of the Month.

Iedereen kan nu 21 Moment-spelers verdienen in deze epische Lifetime Agenda Group. Zo kun je Galaxy Opal DeMar DeRozan verdienen als je elk schema voltooit. Scoor punten in vrijwel elk speltype in MyTEAM om aan de slag te gaan met een Ruby-speler die je kiest uit een Option-pack. Elke speler die je kiest heeft een specifiek schema voor diens moment in deze groep. Als je het schema kunt voltooien, voeg je een Amethyst-speler toe aan je verzameling. Deze speler heeft ook weer een eigen schema. Dit gaat zo door met Diamond- en Pink Diamond-spelers, 5 voor elke kleur edelsteen! Zoals de naam al aangeeft, is deze Moments of the Month-groep slechts beschikbaar tot 1 februari, dus verbeter nu je beste selectie en verzameling, voordat Season 4 vrijdag van start gaat!

COACH CANDACE PARKER

Candace Parker

Laten we beginnen met de toevoegingen aan MyTEAM in Hunt 4 Glory die ik zelf het leukst vind. Een van de gezichten van Season 4, WNBA-superster Candace Parker, komt als Diamond-coach naar MyTEAM. Deze tweevoudige WNBA-kampioen en tweevoudig MVP heeft een All-time-cv en kan nu je beste selectie in MyTEAM leiden! Je kunt haar kaart verdienen door dit seizoen level 35 te bereiken.

Candace is niet alleen coach geworden, maar introduceert ook samen met Dwyane Wade de eerste Signature Challenges in een MyTEAM-seizoen. Parker en Wade hebben allebei indrukwekkende teams samengesteld om in deze twee uitdagingen je beste spelers op de proef te stellen, en in beide gevallen word je beloond met een Hall of Fame-badge, Diamond Shoe Colorways en een Diamond Shoe Boost.

ONTPOP JE TOT ROOFDIER MET GALAXY OPAL YAO MING

Yao Ming MyTEAM

Als je level 35 bereikt en coach Parker verdient, kun je profiteren van de eigenschappenboosts die zij je selecties bezorgt door schema's te voltooien voor XP, voor de grootste level 40-beloning die MyTEAM ooit gekend heeft: de 2,29 meter grote Galaxy Opal Yao Ming! Niemand controleert de sleutel in MyTEAM als Yao, en deze beloning voor het bereiken van het hoogste level in Season 4 is geen uitzondering.

Voor degenen die in Season 3 het Showdown-niveau van Unlimited hebben voltooid: met die extra 15.000 XP kun je Galaxy Opal Yao Ming verdienen op dag 1 van Season 4! Je leest het goed! Wie Showdown heeft voltooid, krijgt toegang tot de volledige 150.000 XP die je nodig hebt om Yao op vrijdag te verdienen. Nogmaals: iedereen die het Showdown-niveau in Unlimited heeft voltooid, gefeliciteerd!

Hunt 4 Glory introduceert een nieuwe stortvloed aan verbeterde spelerbeloningen in MyTEAM. Daarbij wordt level 40 Yao Ming vergezeld door nog eens 8 Galaxy Opal-beloningsspelerkaarten. Verdien Danny Granger door het Galaxy Opal-niveau in Unlimited te voltooien, Shai Gilgeous-Alexander door 6 ringen te verdienen in Limited, Terry Cummings door in totaal 1000 overwinningen te behalen in Triple Threat, en de eerste Galaxy Opal Token-beloningsspeler, Baron Davis! En houd ook je ogen open voor Maurice Lucas aan het begin van de Season Ascension en Spurs-legende Tony Parker in Draft.

Clutch Time maakte vorig seizoen een historisch debuut met de allereerste 4-puntslijn in MyTEAM en voor Hunt 4 Glory hebben we het aantal beschikbare beloningen per seizoen verdubbeld. Als je 100 keer weet te winnen, mag je uitkijken naar Galaxy Opal Pascal Siakam, en als je meerdere keren hebt gewonnen door aan het wiel te draaien, is Galaxy Opal Reggie Lewis beschikbaar. We hebben ook weer een nieuwe Pink Diamond als beloning voor 50 overwinningen: Mark Price. En iedereen kan dit seizoen meteen aan de slag met dit snelle speltype om Amethyst Brian Scalabrine te verdienen als beloning voor 10 overwinningen.

Zoals bij elk seizoen in MyTEAM liggen er nog meer beloningen klaar om te verdienen in Hunt 4 Glory. Van een Ruby Shaquille O’Neal in the Exchange om je MyTEAM een vliegende start te geven tot de voormalige nummer 1 Overall Draft Pick van de NBA Draft van 1966, die zijn MyTEAM-debuut maakt in de Triple Threat Online: de beloning voor 100 overwinningen op niveau 3, Pink Diamond Cazzie Russell!

Niet alleen voegt Hunt 4 Glory de Season-beloningsspelers toe aan je verzameling (waaronder een Pink Diamond Free Agent Stephon Marbury op level 1, te verdienen door in MyTEAM naar het Season-menu te gaan), het speltype test ook je vaardigheden met deze spelers voor nog meer XP en beloningen. Alle 8 spelers komen voor in een nieuwe set Spotlight Challenges, met als hoogtepunt een tweede pick uit het Hall of Fame Badge Option-pack (level 39)!

En voor wie genoeg XP verdient om Galaxy Opal Yao Ming te verdienen, zijn dit seizoen de Beyond 40 Agenda Groups terug met aan het eind een Galaxy Opal Reward Player Option-pack.

HEAT CHECK-SPELERS

Andre Iguodala MyTEAM

De altijd dynamische Heat Check-collectie voor MyTEAM keert terug in Season 4. De spelerkaarten zijn gebaseerd op de NBA Series 1-collectie van 2022 en ontvangen maximaal 11 boosts voor ratings, op basis van de prestaties van die speler in de echte NBA. Dus als je ziet dat je favoriete speler in het echt een spectaculaire wedstrijd speelt, bekijk dan de volgende ochtend diens Heat Check-kaarten om te zien welke eigenschappen een boost hebben ontvangen en hoeveel hoger de algemene rating is geworden! 

In tegenstelling tot vorig jaar worden Heat Check-spelers niet zonder meer verbannen uit Limited. Denk erom, deze spelers omvatten alle totale ratings, dus een Heat Check-speler die in vorm is, kan net dat ene missende stuk zijn dat je nodig hebt om elk weekend je tegenstanders te verslaan voor je Limited-ring.

Het toevoegen van 450 Heat Check-spelers aan MyTEAM zorgt natuurlijk voor een enorme toename van het aantal beschikbare kaarten om hogere Collector-levels te bereiken in Lifetime Agendas. Voor de grotere verzamelaars onder jullie: Galaxy Opal Andre Iguodala is beschikbaar als je 2500 kaarten verzamelt, en Galaxy Opal Paul Pierce wanneer je de 2800 kaarten aantikt. En voor de ware verzamelaars: Dark Matter Gary Payton, de eerste speler met een totale rating van 99, is binnenkort beschikbaar als je 3000 kaarten aan je collectie toevoegt! Om iedereen te helpen deze Heat Check-spelers te bemachtigen, is de dagelijkse Pick-Up Challenge bijgewerkt met een Standard Heat Check-pack dat dagelijks eenmaal per dag beschikbaar is!

MyTEAM: DRAFT-NIEUWS EN MEER

Heat Check-spelers komen ook in de position-packs in MyTEAM: Draft terecht. Deze kaarten gaan gepaard met een grondige update die kaarten uit Season 3 naar deze packs brengt en een update voor het Coach-pack, waarmee de speler-coaches van het NBA 75 Domination-niveau worden toegevoegd! Nu kun je proberen je gedrafte selectie te laten leiden door een van de geweldige speler-coaches, zoals Rondo, Shaq, Dr. J en nog veel meer, alvorens aan de slag te gaan met Domination en hun kaarten aan je permanente collectie toe te voegen. Vergeet niet dat elk seizoen voor iedereen een nieuw Draft-ticket met zich meebrengt en dat er elke week meer te verdienen zijn met de Season Agenda Groups.

Ook zijn we nog maar één week verwijderd van de derde GameDay voor de twee MyTEAM Unlimited-toernooien met een prijzenpot van $ 250.000! Er is nog maar één qualifier te gaan, dus dit is je laatste kans om een van de 4 laatste plekken te bemachtigen voor de grote eliminatieronde in maart. Ga aan de slag met Season 4 in MyTEAM, bereik het Emerald-niveau in Unlimited en doe vervolgens alles wat je kunt om je selectie te verbeteren voor de 4e GameDay tijdens het NBA All-Star Weekend op zaterdag 19 februari van 19.00-23.00 uur CET. 

Over NBA All-Star gesproken, in MyTEAM mag je dit jaar Locker Codes, meer Moments en nog veel meer spannende dingen verwachten. Tot die tijd kijk ik ernaar uit om iedereen tegen te komen op de virtuele velden in MyTEAM, samen met al deze beloningen in Season 4: Hunt 4 Glory in NBA 2K22!

THE W ONLINE

Candace Parker heeft een historisch seizoen achter de rug waarin ze - samen met haar team - haar thuisstad Chicago een WNBA-titel bezorgde. Parker en haar teamgenoten van Sky mochten in oktober vorig jaar de trofee in ontvangst nemen voor hun eerste kampioenschap in de geschiedenis van de WNBA. Parker is onbevreesd, heeft een killer instinct en is een grote kracht op het veld, en we hopen dat jij diezelfde energie kunt kanaliseren in The W. Voorafgaand aan Season 4 heb je de gelegenheid gehad om legendarische WNBA-iconen te ontmoeten en delen van hun spel over te nemen. Maar dit seizoen geven we je de kans om samen te werken met twee van de beste basketbalexperts ter wereld. 

Er wachten je vier niveaus aan prijzen om te claimen, en het Hall of Fame-niveau omvat coaches Becky Hammon en Dawn Staley, twee absolute toppers binnen hun métier. Bovendien kun je beloningen verdienen zoals een Takeover Perk Picker, 2K Breakthrough-spullen, een extra Badge-punt, 4000 VC, een seizoenskledingbundel en een beschermende bril. The W biedt je meer fantastische nieuwe beloningen, maar vooral ook een kans om je spel te verbeteren.

WARNER MUSIC

2K Beats - Time Warner

Kom dit seizoen helemaal in de zone met zorgvuldig geselecteerde nummers van een verzameling topmuzikanten van Warner Music. De feestdagen mogen dan achter de rug zijn, maar de cadeaus blijven komen. We komen met nog meer geweldige nummers voor je om je afspeellijst in 2022 uit te breiden. Ga je voor de roem, dan heb je muziek nodig om gemotiveerd te blijven tijdens de jacht. Volg ons voor Season 4 en daarna om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over bijgewerkte lijsten met nummers om je zowel op als naast het veld gefocust te houden.

 1. "Black Illuminati (feat. Jadakiss)" van Freddie Gibbs 
 2. "Draft Kings" van Fresco Trey
 3. "Fast (Motion)" van Saweetie
 4. "From The Garden (feat. Lil Uzi Vert)" van Isaiah Rashad
 5. "Jumpin (feat. Polo G)" van NLE Choppa
 6. "Stars Align (with Drake)" van Majid Jordan
 7. "Santa Monica Blvd" van IDK
 8. "The Best" van Erica Banks 
 9. "The Game (feat. Thutmose)" van Bryce Vine 
 10. "WATCH ME" van Bktherula
 11. "Big Boss Rabbit" van Freddie Gibbs 
 12. "Over The Top (feat. Drake)" van Smiley

TER AFSLUITING

Toon dit seizoen geen mededogen en doe mee aan de jacht op roem door tegenstanders te verpletteren en sappige beloningen op te eisen. Dwyane Wade en Candace Parker zijn allebei heersers op hun eigen terrein en aarzelen nooit om hun wil op te leggen aan iedereen die ze van hun troon probeert te stoten. Nu heb jij de kans om je aan te sluiten bij deze ware basketballegendes en de felbegeerde titel van Legend te verdienen in NBA 2K22. Laat dit seizoen zien wat je kunt op de opnieuw ontworpen Affiliation-velden, verover The Rec en perfectioneer je selectie vol roofdieren in MyTEAM.