NBA 2K23

NBA 2K23: Verken eindeloze mogelijkheden in MyNBA

Est. Read Time17 minutes, 51 seconds
Wat als Kobe en Shaq nooit ieder hun eigen weg waren gegaan? Wat als de Houston Rockets in 1984 Michael Jordan als de 'No. 1 overall pick' zouden kiezen?

We hebben een verrassing voor je in dit Courtside Report! Vandaag bekijken we wat er allemaal nieuw is in MyNBA voor NBA 2K23 op de PlayStation®5- en Xbox Series X|S-consoles!

We weten dat MyNBA een trouwe fanbase vol veteranen heeft en dat de verwachtingen altijd hooggespannen zijn – en terecht. Onze set features voor dit jaar is er één waar we, geen grap, al meer dan een decennium lang over praten. Dus we kunnen vandaag vol overtuiging zeggen dat NBA 2K23 een topjaar wordt voor al onze MyNBA-fans.

Voordat we helemaal ingaan op wat er dit jaar nieuw is voor MyNBA, willen we eerst even een filosofisch momentje om te kijken naar een zeer krachtige zin: "Wat als?" Twee korte woorden die leiden tot grenzeloze mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van de NBA betekent een eindeloze stroom aan "wat als"-scenario's: wat als Kyrie naar LA zou gaan? Wat als KD daadwerkelijk terug zou gaan naar Golden State? Wat als Utah Donovan Mitchell zou transferen? Over deze en talloze andere "wat als"-scenario's hebben we alleen al dit offseason nagedacht: het discussiëren over "wat als"-scenario's is een van de dingen waar we zo van houden in de basketbalsport.

"Wat als" kan meer dan alleen de toekomst samenstellen; het kan ook naar het verleden kijken. De geschiedenis van de NBA zit vol met "wat als"-scenario's waar mensen tot op de dag van vandaag over praten. Wat als de Rockets Jordan als '#1 overall' hadden genomen in 1984? Wat als Shaq en Kobe in Los Angeles zouden blijven? Wat als de Seattle SuperSonics nooit naar Oklahoma City waren verplaatst? Al deze vragen blijven voor altijd hangen als "wat als"-scenario's waarover gediscussieerd zal worden tot het einde der tijden; er is natuurlijk geen manier om terug te gaan en de geschiedenis te veranderen.

Maar wat als?

Wat als je terug kon gaan in de tijd en de geschiedenis van de NBA kon veranderen? Wat als jij de leidende hand kunt zijn die de league in de richting stuurt die jij graag ziet? Wat als je de "wat als"-scenario's die je altijd al hebt willen onderzoeken kon aanpakken en terug kon gaan naar een vorig tijdperk waar je eindelijk kon zien 'wat had kunnen zijn'?

Met NBA 2K23 hoef je niet langer na te denken aan "wat als"-scenario's. Al je dromen kunnen werkelijkheid worden nu MyNBA verandert in MyNBA Eras op PlayStation®5- en Xbox Series X|S-consoles.

WAT IS EEN ERA (TIJDPERK)?

MYNBA ERAS

Een "Era" is wat wij een specifiek moment in de tijd noemen waarop je kunt beginnen met het spelen van een nieuwe MyNBA-save. De MyNBA Eras-modus is ontworpen als een kant en klare tijdmachine: het enige wat je hoeft te doen, is je Era kiezen en gaan. Als je een power user bent en je rooster of instellingen wilt aanpassen, dan is dat nog steeds mogelijk! We weten zeker dat je supertevreden zult zijn met wat MyNBA Eras dit jaar te bieden heeft!

De vorige MyNBA-ervaring wordt nu de "Modern Era" genoemd. Als je al lang fan bent van de modus en gewoon in een online league wilt duiken om met je vrienden te spelen, geen zorgen! De bekende en door jullie geliefde franchise is er nog altijd, klaar om mee te starten. Begin vanaf het begin van het reguliere seizoen, het vorige offseason of start vandaag zodra het seizoen is begonnen. In NBA 2K23 zijn er in totaal vier Eras. We hebben het Modern-tijdperk al behandeld, dus laten we het nu hebben over de andere drie tijdperken die beschikbaar zijn als startpunt.

DE MAGIC VS BIRD ERA

The Magic vs Bird Era

Het is onmogelijk om over basketbal in de jaren 80 te praten zonder de rivaliteit tussen Magic Johnson's Showtime Lakers en Larry Bird's Boston Celtics te noemen. Fans van NBA 2K herinneren zich misschien nog wel de hommage aan hun legendarische rivaliteit in NBA 2K12, waar Bird en Magic (samen met His Airness) op de cover prijkten en veel aandacht kregen in de game mode "NBA's Greatest". Eén blik op de recordboeken en het is duidelijk waarom. De Lakers en Celtics waren goed voor 65% van de teams in de Finals in de jaren 80 en de confrontaties tussen Bird en Magic zijn legendarisch.

De jaren 80 kenden een hoop geweldige spelers gedurende de gehele league: Moses Malone, Kareem Abdul-Jabbar, Isiah Thomas, George Gervin, Alex English, Julius "Dr. J" Erving – de lijst is eindeloos. Maar met zoveel iconische teams en spelers, wat zou nu het beste jaar zijn om mee te beginnen, om de beste ervaring met MyNBA Eras op te doen? We hebben een flinke reeks aan jaren om uit te kiezen met de Lakers en Celtics rivaliteit in volle gang, maar als je gewoon naar de spelers kijkt, kan het best lastig zijn om te kiezen uit zo veel geweldige roosters.

Maar laten we teruggaan naar het rijk van de "wat als"-scenario's. Wat zou een van de meest fascinerende manieren zijn om de geschiedenis te herschrijven? Wie zou de meest fascinerende speler zijn om de loop van de geschiedenis te veranderen? We zouden een speler in de league willen die jouw MyNBA-verhaal uniek zou maken, direct vanaf het eerste offseason. Laten we even teruggaan naar 2K12... Naast Magic en Bird stond er nog een derde speler op de cover die de NBA voor de komende decennia zou vormgeven: Michael Jordan.

Met de 'Magic Vs. Bird Era' in MyNBA Eras, beginnen we in 1983. Dit geeft je een volledig seizoen om je zaken op orde te krijgen en je voor te bereiden op het daaropvolgende 1984 offseason, waar je jouw team kunt leiden om te proberen Michael, Akeem, of een van de andere sterren uit de 1984 draft class op te stellen.

MyNBA Eras maakt het makkelijk om je eigen of een door de community gecreëerde draft class te gebruiken als je dat leuk vindt, maar wij leveren standaard onze eigen 2K-jaar-geschikte draft class zodat je de geschiedenis kunt herschrijven zoals jij dat wilt. Heb je Jordan gemist in de Draft van '84? Geen probleem, een 2,13m center uit Georgetown met de naam Patrick Ewing wacht op je in de Draft van 1985.

DE JORDAN ERA

The Jordan Era

Het is niet nodig om er omheen te draaien voor de volgende Era. Het zou onmogelijk zijn om de grootste tijdperken in de NBA-geschiedenis te hebben zonder eentje dat gericht is op een van de meest productieve spelers die ooit een basketbal heeft gepalmd: Michael Jordan.

De Jordan Era plaatst je aan het begin van Michael's dominante run met de Chicago Bulls in 1991 en bevat talloze bedreigingen voor Air Jordan's nalatenschap – het staartje van Isiah Thomas' Bad Boys Pistons, Stockton en Malone, Hakeem's Rockets en Ewing's Knicks. Had MJ voor meer kunnen gaan dan een dubbele three-peat? Er is maar één manier om daarachter te komen!

De andere grote vraag uit het Jordan-tijdperk heeft te maken met de aanstaande Draft in 1992, met Shaquille O'Neal als superster die voor het grijpen ligt. O'Neal, een van de beste centers die ooit heeft gespeeld, zal de NBA ongetwijfeld flink opschudden, waar hij ook terecht komt. Maar zal dit bij jou zijn?

DE KOBE ERA

The Kobe Era

Voor onze derde historische Era gaan we terug naar het jaar 2002. De dominantie van de Eastern Conference was aan het eind van de jaren 90 verdwenen en maakte plaats voor een nieuwe generatie talent in het westen: Tim Duncan en de Spurs, Kevin Garnett en de Timberwolves en Dirk Nowitzki en de Mavericks.

Toch kan een gesprek over het basketbal van de jaren 2000 niet plaatsvinden zonder één naam in het bijzonder te noemen: de Black Mamba zelf, Kobe Bryant. Shaqs impact als een van de werkelijk niet te stoppen spelers in de geschiedenis van de league kan niet worden ontkend, maar na de three-peat in het begin van de jaren 2000 zorgde Kobe voor nog twee ringen voor de Purple & Gold en vestigde hij zichzelf als de opvolger van Michael Jordan's troon.

Oplettende basketbalfans beginnen misschien een patroon op te merken in de Era's – ze hebben altijd een leuk en interessant rooster om mee te beginnen en ze hebben altijd een paar opmerkelijke spelers in de komende draft om enthousiast over te zijn. Met een van de grootste NBA-draft classes aller tijden, moet je stevig moeten onderhandelen om de draftrechten te bemachtigen:

 • LeBron James
 • Dwyane Wade
 • Carmelo Anthony
 • Chris Bosh

Naast deze spelers zijn er nog vele meer. Met zo'n mooie toekomst, weten we zeker dat je het geweldig zult vinden om te zien wat de NBA kan worden in het Kobe-tijdperk!

Dit is best spannend, toch? Elk Era-startpunt maakt een volledige franchise van 80 jaar mogelijk. Je loopt helemaal door tot het heden en nog veel, veel verder. We zijn zo enthousiast dat we deze tijdperken in NBA 2K23 werkelijkheid kunnen maken. Het is al meer dan tien jaar een "droomfeature" voor het franchiseteam, want we wisten dat we IEDEREEN van het NBA 2K-team nodig hadden om dit voor elkaar te krijgen. Enorme dank aan het audioteam, het omgevingsteam, het gameplayteam, het grafische team, het presentatieteam en het roosterteam voor alles wat ze hebben gedaan om van Eras een feature te maken waarvan we weten dat jullie er allemaal helemaal gek op zullen zijn.

Tot nu toe hebben we het over het format van de Eras gehad. Nu gaan we een stapje verder en gaan we nog dieper in op wat je kunt verwachten van elke Era.

COURTS

Een van de eerste dingen die je zal opvallen wanneer je in de Eras-gameplay duikt, is dat elk team een vloer heeft die overeenstemt met het Era-jaar. We hebben nogal veel tijd gestoken in het bekijken van de beelden van de wedstrijden om ervoor te zorgen dat de details kloppen, zodat als je als de San Diego Clippers speelt, het echt voelt alsof er een stukje geschiedenis tot leven komt.

Op een paar uitzonderingen na heeft elk team minstens één unieke vloer per Era, met een paar teams die er meer krijgen als ze een grote rebranding of verplaatsing hebben gehad; ongeveer 100(!) nieuwe vloeren in totaal over alle Eras. Het doel op de lange termijn is om uiteindelijk elke vloer zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de jaarlijkse veranderingen, maar voor nu hebben we er alle vertrouwen in dat je een leuke tijd zult beleven met alle versies die beschikbaar zijn in Eras.

Wat je vooral zal opvallen in de Eras-arena's is dat we naar al onze partnersponsors zijn gegaan en met hen hebben samengewerkt om de DAADWERKELIJKE logo's en merkaanduidingen te krijgen die ze in de jaren 80, 90 en zero's gebruikten. Het klinkt misschien als iets kleins, maar het voegt echt veel toe aan de authenticiteit van de ervaring wanneer je in het moment bent!

NBA 2K23 Court

TENUES

In dezelfde geest als de arenavloeren, hebben we eraan gewerkt om zoveel mogelijk tenues te krijgen voor elk van de teams. Dankzij de jarenlange inspanningen van de mensen van MyTEAM, zijn we begonnen met een vrij grote bibliotheek en hebben we ons best gedaan om ze te koppelen aan elk van de teams, zodat je ten minste één keer per Era tenuewissels ziet – zo niet vaker. Wanneer een team zich verplaatst, zorgen we ervoor dat we bijpassende tenues hebben voor de nieuwe stad.

NBA 2K23 Uniform

PRESENTATIE + COMMENTAAR

Een ongelooflijk bevredigende visuele toevoeging die je in MyNBA Eras vindt, is iets wat we vorige week hebben laten zien in de onthullingstrailer voor The Jordan Challenge. Ons team hier bij Visual Concepts heeft een tijdperkspecifiek filtersysteem gemaakt dat speciaal is ontworpen om de televisie-ervaring van deze wedstrijden na te bootsen zoals ze oorspronkelijk werden uitgezonden in de jaren 1980, 1990 en 2000!

Los Angeles Lakers VS Boston CelticsMVB Lineups

Behalve dat de kwaliteit van de uitzending er ECHT UITZIET als toen, is het team ook teruggegaan in de tijd en heeft het tijdperkspecifieke elementen voor de uitzending gecreëerd. In 1983 ervaar je een uitzending die eenvoudig van ontwerp en aard is, met grote blokletters en een eenvoudige scorebug. Naarmate we naar de jaren 90 gaan, krijg je een geëvolueerde presentatie te zien omdat de technologie met sprongen vooruitgaat. Tegen de tijd dat we in de jaren 2000 komen, wordt het allemaal wat actueler (hoewel, niet helemaal!). Het team heeft kosten noch moeite gespaard om je dit jaar de ultieme, authentieke ervaring te bieden met MyNBA Eras in NBA 2K23.

Houston vs ChicagoHouston vs Chicago Starting Lineups

Wat het commentaar betreft, heeft het audioteam zichzelf dit jaar echt overtroffen. In het verleden hielden ze onze commentaarbooth altijd up-to-date en voegden ze nieuwe content toe aan onze kolossale databank met audiofragmenten om de gameplay zo fris mogelijk te houden. Maar met de introductie van Eras, werd de vraag: heeft het zin om hetzelfde commentaarteam te hebben voor 4 verschillende tijdperken? Het voor de hand liggende antwoord is natuurlijk 'nee'. Het zou op zijn zachtst gezegd gewaagd zijn om het werk van duizenden opname-uren overboord te gooien, maar dat is precies wat we hebben gedaan... we zijn begonnen aan een nieuwe audiodatabank met een gereviseerde booth!

San Antonio Spurs Vs LA LakersSan Antonio Spurs Vs Los Angeles

Van de jaren 1983-2002, bestaat jouw commentaarbooth uit Kevin Harlan, Clark Kellogg en de nieuwe toevoeging Mike Fratello (aka The Czar). Het binnenhalen van Fratello geeft een enorme impuls aan de presentatie van dit tijdperk van de NBA, omdat hij deze hele reeks heeft meegemaakt als zowel coach als sportverslaggever. Hij brengt vele verhalen en inzichten die alleen hij met zo'n elegantie en gratie kan overbrengen – zijn stem brengt het verleden weer tot leven! Van de jaren 2002-2020 doet Fratello een stapje opzij en maakt hij plaats voor Greg Anthony om een meer actuele smaak te geven aan de evoluerende booth. Zodra het 2021 is, openen we onze volledige multi-team commentaarbooth met extra zijlijnverslagen, gastcommentatoren en meer. NBA 2K legt al jaren de standaard voor de commentaarpresentatie en NBA 2K23 tilt dat dit jaar naar een hoger niveau!

LEAGUE-REGELS, UITBREIDING, VERPLAATSING & GAMEPLAY-VERANDERINGEN

We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat de basis MyNBA Eras-ervaring teams volledig ondersteunt om automatisch in de juiste jaren in de league komen (denk aan Miami Heat, Vancouver Grizzlies, etc.) en te rebranden/verplaatsen (denk aan Memphis Grizzlies, Oklahoma City Thunder, etc.) zoals die teams historisch gezien ook deden. Op een paar kleine uitzonderingen na, is alles binnen, inclusief de San Diego Clippers, de Seattle SuperSonics en de verschillende verplaatsingen van de Hornets/Bobcats/Pelicans.

Dat gezegd hebbende, willen we er zeker van zijn dat MyNBA Eras de plek blijft die je al jaren kent en waar je van houdt. Het was een doel om de rebranding, verplaatsingen en league-uitbreidingen makkelijk te maken voor diegenen die de geschiedenis willen zien zoals die zich in het verleden heeft afgespeeld, maar ook om het makkelijk te maken deze te veranderen. Als je de league in een compleet nieuwe richting wilt sturen, kun je dat absoluut laten gebeuren. 36 teams in 1983? Tuurlijk. Geen teamverplaatsingen toegestaan, ooit? Komt voor mekaar. Om dat te doen, hebben we de nieuwe 'Historische regelveranderingen'-tijdsperiode die effectief tijdens elk offseason plaatsvindt.

Historical Rules Challenge

Hier geven we je een kort overzicht van alles wat er is gebeurd, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om elke individuele verandering uit te schakelen als je deze niet wilt zien gebeuren. Het is een leuke manier om voor het komende seizoen te zien wat er allemaal anders is in de league en welke teams en arena's het waard zijn om van dichtbij te bekijken voor nieuwe content.

Bovendien zorgen we ervoor dat de meeste normale regelwijzigingen die in de loop van de geschiedenis van de league werden ingevoerd aanwezig zijn. Het is onmogelijk om het spel uit het Jordan-tijdperk voor te stellen zonder handcontrole, dus dat is een optie en maakt een agressievere verdediging op de sticks mogelijk. De league die van zoneverdediging overgaat van illegaal naar legaal, de veranderingen in de playoff-formats, het is er allemaal, en het is allemaal de succesvolle kern van wat MyNBA Eras tot een feature maakt die boven alle andere vergelijkbare modes op de markt uitsteekt! Als je meer details wilt over enkele van de gameplay-veranderingen die we dit jaar hebben toegevoegd, lees dan het 'Gameplay Authenticity'-gedeelte van ons Jordan Challenge Courtside Report voor meer informatie!

DE KLEINE DINGEN: ERAS-EDITIE

Het is onmogelijk om alles te bespreken wat r in MyNBA Eras is verwerkt. Naast de eerdergenoemde punten hebben we ons best gedaan om een aantal kleine dingen toe te voegen om de game mode als een unieke ervaring te laten voelen:

 • Elke Era heeft zijn eigen periode-specifieke, unieke menu-achtergrond. We wilden echt dat elke Era anders aanvoelde, zowel binnen als buiten de gameplay.

 • Nauwkeurige gameplay voor elke Era. In de jaren 80 hebben alle teams een grotere focus op de midrange en post-game in de playbooks, spelersneigingen en AI. We hebben authentieke plays van Jack Ramsey, Hubie Brown, Dick Motta, Lenny Wilkins, Phil Jackson, Jerry Sloan, Rick Adelman en nog veel meer.

 • De gameplay zelf verandert van tijdperk tot tijdperk. In de jaren 80 kun je verwachten dat de spelers strakkere lanes lopen en naar de basket toe pushen, in tegenstelling tot het meer ruimtegeoriënteerde spel van vandaag de dag, waarin spelers vaak threes in transitie nemen.

 • De financiën groeien en veranderen met het tijdperk, inclusief veranderingen in de contracten voor beginnende spelers.

 • Logo-/Team Identiteit-updates zijn historisch gezien vaker voorgekomen dan vloer- en tenue-wijzigingen. Zelfs als je liever alles simuleert, voel je nog steeds de evolutie van de league wanneer de teamlogo's elk jaar veranderen.

 • Divisie-herschikking gebeurt automatisch en komt overeen met historische divisies. We zorgen er niet alleen voor dat teams in de juiste divisie spelen, maar als de league uitbreidt, zorgen we er ook voor dat we van vier naar zes divisies gaan als het zover is.

 • De G League en Social Media worden op het juiste moment aan de modus toegevoegd. Het was niet logisch om deze in de jaren 80 al te hebben. In de Kobe Era kun je verwachten dat de G League wordt toegevoegd als de D-League wordt geïntroduceerd – en Social Media volgt een paar jaar daarna.

 • Dynamische lengte van shorts. Van de korte shorts uit de jaren 80, naar de langere shorts uit het Jordan-tijdperk, naar de iets-over-de-knie-shorts van LeBron in de jaren 2010... we hebben ons best gedaan om individuele shortslengtes toe te voegen en de lengtes met de tijd mee te laten veranderen, zodat de tenues vertrouwd en waarheidsgetrouw aanvoelen. Iemand waarvan we ons historisch herinneren dat hij altijd een specifieke lengte droeg, zoals John Stockton en zijn korte broek, moet precies zo blijven als we in de geschiedenis hebben gezien.

 • All-Star Game Jerseys – Spelers dragen nu de jerseys van hun eigen team in de All-Star Game, totdat de echte NBA overstapte op teamgebaseerde jerseys. Dit detail, hoe klein ook, toont echt de hoeveelheid aandacht en moeite die het team heeft gestoken in het creëren van een ware, authentieke ervaring voor elke NBA-fan.

 • De evolutie van de scheidsrechter. Een van onze meer detailgerichte aanpassingen is hoe we waarheidsgetrouw slechts twee scheidsrechters op het veld hebben, om later de derde toe te voegen in lijn met het jaar waarin ze werden toegevoegd door de NBA. Kleine details zorgen voor een echt authentieke ervaring.

MyNBA Eras is gemaakt door basketbalfans, voor basketbalfans – en we weten zeker dat je het helemaal te gek zal vinden!

MyWNBA & MyNBA EXTRA'S

Zoals je jezelf kunt voorstellen, hebben we dit jaar het grootste deel van onze tijd in MyNBA Eras gestoken, maar we hebben ook tijd vrijgemaakt om een paar verbeteringen aan te brengen in de kerngameplay van de franchise waar je elk jaar weer van geniet. Hier is een kort overzicht van een aantal van de nieuwe features en updates die we hebben gemaakt:

 • Geüpdatete WNBA Playoff Bracket – Voorheen gebruikte de WNBA een four-round bracket met acht teams, waarbij de top two seeds twee byes kreeg en de third en fourth seeds één bye. Het zag er geweldig uit, maar het was een beetje ingewikkeld om voor te stellen. Om de WNBA in het echt te evenaren, gebruiken we nu een meer standaard three-round single elimination bracket, met het oude systeem beschikbaar als een regelwijziging voor alle leagues.

MyNBA Association: Playoffs
 • WNBA's Commissioner's Cup – Net als in de echte WNBA, hebben we nu de Commissioner's Cup! In principe telt de eerste wedstrijd die elk team tegen een ander team speelt mee voor een speciaal leaderboard. De top twee teams vechten het vervolgens uit in een speciale exhibitiewedstrijd aan het eind van het seizoen.

 • Vernieuwde teamrivaliteit – Als teams tegen elkaar strijden op het veld, hebben we nu een diepgaander systeem om de "heat index" tussen twee teams te berekenen. Hierbij wordt naar verschillende factoren gekeken, zoals hun geschiedenis, de status van de rivaliteit en nog veel meer om te bepalen hoe de spelers het veld op gaan. Wedstrijden met een hoge "heat index" resulteren in een meer fysieke, agressieve wedstrijd tussen de twee teams. We wilden bijvoorbeeld dat de Bad Boys Pistons echt het gevoel zouden hebben dat ze de "Jordan Rules" hanteren als ze het tegen de Bulls opnemen. Dus als Isiah en MJ tegen elkaar strijden, verwacht dan een ruigere wedstrijd dan normaal – en dat systeem breidt zicht uit naar elke andere bittere rivaliteit in alle Eras.

 • Verbeterd kalendermenu – We hebben de kalender groter gemaakt en belangrijke informatie toegevoegd die in voorgaande jaren wel aanwezig was, maar recentelijk ontbrak (zoals Team Chemistry). Als primaire hub voor je team en het lanceren van wedstrijden, was het comfortabeler en makkelijker gebruikmaken van deze landing een duidelijke prioriteit voor het team.
MyNBA Association: Calendar
 • Eastern en Western Conference Finals MVP – Omdat dit een nieuwe award was in 2022, hebben we 'm ook toegevoegd aan de Modern Era. Je ziet deze prijzen aangekondigd voordat de NBA Finals beginnen.

CONCLUSIE

Het is een zeer productief jaar geweest voor niet alleen ons franchiseteam, maar elk team dat betrokken was bij de creatie van deze nieuwe ervaring. MyNBA Eras was een kolossale onderneming. We waren er eerst niet zeker van of we alles wat we wilden in één developmentscyclus konden doen en de modus nog steeds zo geweldig konden laten aanvoelen als we ons hadden voorgesteld, maar we hebben tot diep in de nacht doorgewerkt – en we hebben het voor elkaar gekregen! We kunnen met een gerust hart zeggen dat NBA 2K23 een topjaar is voor onze MyNBA-fans. We zijn er erg trots op dat we onze toewijding aan dit belangrijke publiek kunnen bewijzen met onze acties.

Zoals altijd horen we graag van jullie en we verwelkomen én stimuleren alle feedback! Nadat je enige tijd in MyNBA Eras hebt doorgebracht, laat ons dan weten wat je de volgende keer van ons verwacht. In de tussentijd blijven we ons uiterste best doen om de beste franchise-modus in sport gaming te leveren. Tot we elkaar weer spreken: veel plezier en we kunnen niet wachten om jullie uitkomsten te horen op de "wat als"-scenario's terwijl JIJ de geschiedenis herschrijft met MyNBA Eras!

Nu je over de MyNBA Eras in NBA 2K23 hebt gelezen: sluit je aan bij onze Discord-server en laat ons weten wat je ervan vindt!