NBA 2K23

NBA 2K23: MyTEAM bevat meer manieren om te spelen & geen contracten

Est. Read Time19 minutes, 14 seconds
NBA 2K23’s MyTEAM modus bevat nieuwe veranderingen, zoals het ontbreken van contracten, nieuwe manieren om te spelen, ranglijsten en meer!

We zijn nog maar een paar weken verwijderd van de lancering van de nieuwste versie van MyTEAM! Onze focus voor NBA 2K23 was het introduceren van compleet nieuwe ervaringen in MyTEAM, de hele modus toegankelijker maken en onze community meer vrijheid geven om te spelen. Er is zoveel te vertellen, laten we beginnen.

No More Contracts My

GEEN CONTRACTEN MEER

We beginnen met waarschijnlijk de meest gevraagde aanpassing ooit in MyTEAM. Yes: contracten zijn verdwenen! Permanente spelerskaarten kun je nu naar eigen inzicht inzetten in MyTEAM zonder dat je contracten moet invullen. We hebben ze ook niet vervangen voor wat anders, ze zijn er gewoon niet meer.

Zonder contracten kun je de meeste Single Player games herstarten in MyTEAM. Domination, alle Challenge games en zelfs Triple Threat hebben nu een optie voor een snelle herstart van de game, als het even niet loopt zoals jij wilt.   

Co-Op 06

NIEUWE MANIEREN OM TE SPELEN

Met als doel onze community de mogelijkheid te geven om MyTEAM te spelen op hun manier, zijn we trots een primeur aan te kondigen voor MyTEAM. We introduceren Triple Threat Online: Co-Op!* Je kunt voor het eerst samen met je vrienden in MyTEAM in een team spelen op The Rooftop in Triple Threat games tot 21. Het mooie aan Triple Threat Online: Co-Op is niet alleen een prachtig, opnieuw ontwikkeld veld, maar een manier om Co-Op te spelen in iedere configuratie die jij wilt.

TT-Co-Op-Menu

Triple Threat Online: Co-Op ondersteunt voor het eerst gameplay in iedere combinatie van twee tot zes spelers in MyTEAM. Terwijl je jouw spelerskaart kiest uit je actieve line-up en één van je vrienden besluit voor de tegenstander te gaan spelen, dan ga je automatisch naar Party modus. Het maakt niet uit of je 1 tegen 3, 2 tegen 2, 2 tegen 3 of met een volledige groep speelt van 3 tegen 3, je kunt spelen hoe jij wilt. De AI selecteert lege plekken met de juiste teamleden, terwijl jij tegen je vrienden speelt.

Als je je wat socialer voelt en je collectie wilt uitbreiden, dan kun je samen met één of twee vrienden in hetzelfde team spelen in Co-Op modus. Hierbij neem je het op tegen drie AI tegenstanders. Als je wint dan stijg je individueel op de beloningsladder voor het seizoen. Dit lijkt heel erg op wat ervaren MyTEAM spelers al jaren kennen van Single Player Triple Threat. Als je blijft winnen verdien je steeds meer beloningen.

Als laatste, als jij en één of twee vrienden een Multiplayer competitie willen spelen, kun je terecht bij Competitive modus ! Niet alleen zul je stijgen op je individuele beloningsladders, maar iedere keer dat je wint heb je de kans een beloning te verdienen voor het verslaan van de competitie. MyTEAM punten, Tokens, packs en speciale Takeover Reward spelers (daarover later meer) zijn te winnen na iedere Competitive Modus game in Triple Threat Online: Co-Op.

Ieder seizoen begin je met een nieuwe beloningsladder in Co-Op, terwijl de Competitive beloningen vaker een update krijgen, samen met andere modi in MyTEAM. Dit is gloednieuw en we kunnen niet wachten om het samen met vrienden op te nemen tegen de MyTEAM Community op The Rooftop!

*Triple Threat Online: Co-Op niet beschikbaar op Nintendo Switch

CONTROL LOCK NAAR IEDERE POSITIE

Triple Threat Online: Co-Op is niet de enige modus in MyTEAM met position lock gameplay. Voor NBA 2K23’s MyTEAM hebben we deze wijziging doorgevoerd voor alle MyTEAM modi! Of je nu gewend bent aan een bepaalde positie in MyCAREER of het uithoudingsvermogen van een specifieke speler beter wilt managen op weg naar het voltooien van een Agenda requirement, je kunt nu een enkele positie beheren voor een volledige MyTEAM game.

Alles staat in het teken van spelen op jouw manier, weet je nog? Dit is een enorme verandering voor ons, in een traditioneel team aangestuurde modus, zeker met een community met felle competitie zoals MyTEAM. We houden alle modi in de gaten om te garanderen dat MyTEAM voor al onze spelers in balans is.

Unlimited Menu

RANGLIJSTEN EN MEER IN UNLIMITED

Laten we eens kijken naar de belangrijkste modus van MyTEAM, Unlimited. In de afgelopen twee jaar van Unlimited had je te maken met criteria waar je aan moest voldoen, wilde je stijgen op de ranglijst en beloningen verdienen. Voor 2K23, hebben we Unlimited aangepast zodat iedere gespeelde game je dichterbij een hogere ranking brengt.

Door middel van Season Points hebben we deze verandering kunnen invoeren. Na iedere game, of je nu wint of verliest, verdien je Season Points. Zorg dat je er genoeg verdient om het volgende niveau te bereiken en je krijg de beloning. Nadat je de Dark Matter tier hebt voltooid, dan is het seizoen nog niet klaar. We introduceren de Prestige tiers nadat je jouw reis naar de top hebt afgerond, voor nog meer beloningen. Bovenop de beloningen bij iedere tier, is er een nieuwe kluis die open kan gaan na iedere winst.

NBA 2K23 Unlimited-Leaderboard

Ranglijsten zijn ook terug voor Unlimited! Vergelijk je statistieken met vrienden en de beste spelers in de MyTEAM community voor de meest begeerde plekken bovenaan de ranglijst. Als je in de top 10 staat heb je nog een voordeel. Als je tot deze exclusieve groep behoort, krijg je een speciaal icoon naast je naam, dat wordt weergegeven in MyTEAM’s multiplayer modi. Degenen buiten de top 10 kunnen ook een speciaal icoon krijgen voor het voltooien van alle mogelijke tiers en prestiges van het seizoen. In iedere seizoen zal de ranglijst en voortgang worden gereset, zodat iedereen gelijke kansen heeft de top te bereiken.

UnlimitedLogos

De integriteit van onze spelers is belangrijk voor ons om een eerlijk speelveld te creëren voor ieder lid van de MyTEAM community, met name in onze multiplayer modi. Van ranglijsten met onze top Unlimited spelers, tot weekend warriors die zich aanpassen aan de Limited line-up regels, maatregelen zijn getroffen in NBA 2K23 om te voorkomen dat mensen misbruik maken of zich schuldig maken aan onsportief gedrag.   

BEIDE $250,000 MyTEAM UNLIMITED TOERNOOIEN ZIJN TERUG*

Opnieuw staat er een half miljoen Dollar op het spel als de allerbeste spelers uit de MyTEAM community met elkaar strijden in de twee $250,000 MyTEAM Unlimited toernooien. Het hoogtepunt van NBA 2K keert terug naar beide generaties, met toernooien voor de PlayStation®4 en Xbox One consoles en een tweede, terugkerend toernooi voor spelers op de PlayStation®5 en Xbox Series consoles.

Om deel te nemen aan het toernooi, , moet je de Emerald Tier in de nieuwe Unlimited bereiken vóór de eerste speeldag op 15 oktober. Vanaf daar is het een bekend format, waarin je in een tijdsbestek van vier uur zoveel mogelijk punten moet scoren zonder een wedstrijd te verliezen. Na de laatste speeldag, kijkt de community weer toe terwijl de beste MyTEAM spelers het tegen elkaar opnemen in een eliminatietoernooi in maart.

We zijn trots dat we dit jaar de 4 console finalisten in het echt tegen elkaar laten uitkomen om de winnaars van $50,000 en de kampioen met een hoofdprijs van $200,000 te kronen. Er zijn maar vier mogelijkheden om te kwalificeren tijdens speeldagen, zodat je het uiterste uit iedere mogelijkheid moet halen om de volgende Unlimited kampioen te worden!

EEN NIEUW BEGIN & SINGLE PLAYER MODI

INTRODUCING YOUR STARTER CARDS

Laten we eens kijken hoe iedereen hun NBA 2K23 MyTEAM reis begint. Ieder jaar moet je je Starter kaart kiezen, om je collectie mee te starten. In NBA 2K23, kun je met jouw Starter kaartselectie in een Triple Threat game spelen voordat je jouw keuze maakt. Jouw keuzes bestaan uit drie 2022 All-Stars die in staat zijn ieder nieuw MyTEAM te leiden.

NBA 2K23 MYTeam Intro

Ja Morant - Jimmy Butler - Joel Embiid

Deze All-Stars zijn weer Evolution spelers en ze geven je de mogelijkheid om aan bepaalde vereisten te voldoen en om elementen in hun spel te verbeteren. Het is ieder jaar weer een moeilijke keuze, maar als je de overall waardering van je Starter kaart weet te verbeteren van Emerald naar Sapphire en uiteindelijk Ruby kun je Lifetime Agenda's afronden en dit levert je nog een Starter kaartselectie op.

Voor alle Starters is de eerste Evolution vereiste 6 punten te scoren. Om meteen deel te nemen aan de actie, laat je starter evolueren, nadat je de gehele Starter kit aan spelers hebt geopend en je team een naam hebt gegeven, waarna je terecht komt op het nieuwe Clutch Time veld voor een razendsnel potje. Probeer je Starter te laten groeien, regel een paar assists voor een vliegende start voor je Season XP richting Level 40 en start de reis van je MyTEAM om je eigen dreamteam te bouwen met een snelle W.

Blurred 5 v 5 court

Daar eindigt het niet. Naast deze Starter games zijn er meer Lifetime Agenda's om iedere nieuwe MyTEAM speler aan de gang te krijgen. Begin met 10 wedstrijden in een willekeurige MyTEAM modus om een 90 OVR Amethyst Fred Jones te verdienen! De 2004 Slam Dunk wedstrijd winnaar maakt zijn MyTEAM debuut met metershoge slams en zorgt voor een energie boost in iedere line-up.

NBA 2K23 New Clutch Time Environment

CLUTCH TIME SINGLE PLAYER

Als je Triple Threat Online: Co-Op speelt, dan heb je nu ook de mogelijkheid om een Single Player variant van Clutch Timete kiezen in NBA 2K23! Start met je vijf beste spelers en neem het voor het eerst op tegen de AI in 2K22’s meest populaire modus. De opzet is hetzelfde als in Clutch Time Online, waarbij het doel is om 10 games in een tier te winnen zonder er drie op een rij te verliezen. Gameplay is nog steeds razendsnel, met één kwart van vijf minuten, een vierpuntslijn, sudden death overtime en een 14-seconde schotklok. Als je nog nooit Clutch Time hebt gespeeld, dan moet je het zeker proberen in NBA 2K23’s MyTEAM!

NIEUWE KAARTEN EN BELONINGEN OM TE VERDIENEN

NBA23 MyTEAM Prize Basketballs

PRIZE BALLS

Heb je je ooit afgevraagd waarom die metalen en edelstenen basketballen zo goed stuiteren? Telkens als je een wedstrijd eindigt, ongeacht of je wint of verliest, zullen deze Prize Balls iets meer open breken. Als je wint dan krijg je de kans om de bal helemaal open te breken en de beloning te claimen. En houd je ogen open voor speciale evenementen waarbij je deze basketballen gebruikt voor exclusieve beloningen gedurende het jaar.

MT EXHIBITIONS-fixed-1216x684

EXPOSITIES

Als je een uitgebreide collectie in MyTEAM hebt, hoe gebruik je dan de spelerskaarten die niet in je 13-speler line-up zitten? Tussen de Challenge en Limited vereisten, waarom kies je er niet voor om je spelerskaarten op Exhibition Mission te sturen, over de hele wereld? Je spelers verdienen wel een vakantie. Stuur ze naar Honolulu, Rio de Janeiro of zelfs Parijs! Als de missie is afgelopen, dan zullen je spelers terugkeren, waardoor je een nieuwe, passieve manier hebt om je line-up en collectie te verbeteren. Denk er maar eens over na... welke spelers stuur je in december naar de Noordpool?

NBA 2K23 Trophy Case

PRIJZENKAST

Als aanvulling op alle beloningen in MyTEAM, is er een nieuwe manier om de beste spelers te verdienen uit iedere franchise door een team's Prijzenkast compleet te krijgen. Met 15 evenementkaarten voor iedere NBA franchise, met bepalende momenten uit de geschiedenis, krijg je de taak om deze collecties compleet te maken met als beloning een Pink Diamond player voor ieder team! Door 5 divisie Pink Diamond spelers te verzamelen, verdien je een Galaxy Opal, terwijl je conferenties aanvult en je uiteindelijk via de NBA collecties drie 99 OVR Dark Matter spelers krijgt!

Verdien Prijzenkast kaarten door heel MyTEAM, inclusief aan de top van iedere modus' seizoensprijzen, de eerste Current Domination tier en door je ’23 NBA compleet te maken: Series 1 speler sets. En houd je ogen open voor de begeerde Trophy kaarten! Als je door alle modi speelt en deze prijzenkast kaarten verzamelt, dan kun je één van de Galaxy Opal spelers verdienen door een divisie te voltooien aan het einde van Season 1!

NBA 2K23 Luka Flawless

’23 NBA: SERIES 1

Laten we eens kijken naar de wijzigingen voor de ’23 NBA: Series 1 collectie. Voor het eerst in MyTEAM zullen alle NBA spelers beschikbaar zijn als beloning in de nieuwe Token Market! Hier zullen alle huidige NBA spelers in Series 1 beschikbaar zijn in Option Packs. Verdien Tokens en verzilver ze meteen voor je huidige favoriete spelers!

NBA 2K23 Pippen & Giannis

SEIZOEN 1 PREVIEW

Tussen al deze veranderingen, is er één ding hetzelfde gebleven: MyTEAM blijft in ieder seizoen van NBA 2K23 evolueren. Met MJ op de cover lanceren we MyTEAM met een Bulls-thema, met de geweldige Scottie Pippen als onze Level 40 beloning. Gewaardeerd als Pink Diamond is “Pip” een geweldenaar in de vleugels van de aanval en verdediging. In de vorige versie van Courtside Reporthebben we alle gameplay aanpassingen uitgelegd, dus je kunt zien hoe krachtig Pink Diamond Pippen zal zijn voor iedereen die XP verdient en hem wil hebben in Season 1.

Er zijn nog meer legendes uit het Bulls tijdperk waar je naar kunt uitkijken als beloningskaarten op weg naar Level 40, inclusief Kerr, Cartwright, Kukoc en Horace Grant als je een niveau stijgt in MyTEAM. Maar om iedereen op weg te helpen in Season 1 van MyTEAM, is de Level 1 speler een Free Agent kaart van de tweevoudig MVP, éénmalig kampioen en Finals MVP, Giannis Antetokounmpo! Je speelt 5 wedstrijden met Giannis om Season Agenda's te voltooien voor XP en je competitie te domineren in elke modus.   

Seasonal Players

SEIZOEN SPELERSKAARTEN

Om de aanwas van nieuwe spelerskaarten in MyTEAM op gang te houden, lanceren we in NBA 2K23 een roterende basisset van nieuwe kaarten in iedere pack. Iedere twee weken komen er nieuwe kaarten uit, samen met een aantal speciale “Select” versies. Voor seizoen 1 kun je 8 collecties compleet maken met Amethyst en Diamond beloningen voor de meest gebruikelijke kaarten uit de packs.

Bovenop de premium releases, zullen de Takeover spelers waar ik eerder naar verwees ook wekelijks roteren door MyTEAM. Bij de lancering van Season 1 zal Takeover Diamond Lamar Odom beschikbaar zijn in zowel Vaults, Triple Threat Online, Triple Threat Online: Co-Op Competitive, de Clutch Time Wheel Spins, de hoofdprijs in Draft’s Ascension boards en als laatste kans de Wheel voor het 7 dagen per week inloggen. En voor een rechtstreekse ingang zullen Takeover spelers ook beschikbaar zijn na het voltooien van de wekelijkse Agenda's.

…EN ZOVEEL MEER

Iedere modus in MyTEAM heeft een update gekregen en al je favoriete features van 2K22 zitten nog steeds in de modus. Hier zijn een aantal hoogtepunten om je voor te bereiden op 9 september!

TT Night

SINGLE PLAYER TRIPLE THREAT

Triple Threat is een veel gekozen modus voor nieuwe spelers en Agenda grinders, die snelle 3 tegen 3 potjes biedt tot 21 tegenstanders afgestemd op jouw line-up, met kansen om de Vault te openen na winst. In NBA 2K23 zullen Triple Threat beloningen na winst ieder seizoen worden vernieuwd. In plaats van het aantal gewonnen wedstrijden te verhogen tijdens het jaar, heeft ieder seizoen een exclusieve beloningsladder om te beklimmen. Hierdoor kunnen zowel nieuwe als ervaren Triple Threat spelers het meeste halen uit ieder nieuw seizoen in MyTEAM.

We hebben nog een aantal aanpassingen aan onze Triple Threat modi:

  • Current Gen zal het nu opnemen op Triple Threat velden gebaseerd op New Gen's Pink Diamond Plaza velden
  • Er is een nieuwe versie van het penthouse veld, gebruikt in Single Player Triple Threat
  • New Gen spelers kunnen nu match-ups instellen en tijdens het spelen belangrijke verdedigingsinstellingen aanpassen tijdens Triple Threat games

DOMINATION

Laten we het eens hebben over de basis van MyTEAM, Domination. Voor NBA 2K23 lanceert Domination vijf sets van 33 wedstrijden, verspreid over de huidige NBA, Golden & Modern Age historische teams, NBA kampioenschappen en als laatste de All-Time teams voor elke NBA franchise. Als je alle 99 sterren voor elke Domination Tier verzamelt kun je rekenen op geweldige spelersbeloningen met een 90+ OVR Starting five met Amethyst Julius Randle, Diamond Mitch Richmond, Diamond Mike Bibby, Diamond Bill Waltonen Pink Diamond John Havlicek als de laatste beloning van iedere tier.

Dit is de grootste groep Domination games in een MyTEAM modus en samen met alle beloningen die horen bij Domination, zijn er ook twee veranderingen voor de modus. Als eerste zijn de tijdperken uit de Jordan Challenge beschikbaar in de Domination games! Het opnemen tegen de ’86 Celtics is één, het is een ander verhaal als je MyTEAM het tegen ze opneemt in 1980 uniformen en regels!

De andere grote verandering in Domination is hoe je sterrenverdient. Om te winnen van je tegenstander en die sterren te verdienen, moet je nu je tegenstander verslaan met een bepaalde puntenmarge. Je kunt niet meer rekenen op MyTEAM punten uit dunks en post bewegingen, alles draait nu om de winst in de meest uitgesproken manier.

NBA 2K23 LineUp Helper

CHALLENGES

Alle Challenge categorieën van 2K22 zijn er ook weer en de Season 1 Signature Challenge zal worden gelanceerd door zijne Airness in hoogst eigen persoon: Michael Jordan! Versla MJ en zijn vijf geselecteerde spelers om een Diamond Jordan Shoe Colorway, shoe boosts en Hall of Fame badge te verdienen!

Voor Challenges met line-up voorwaarden is er een nieuwe line-up hulptoegevoegd om te ondersteunen bij het samenstellen van jouw actieve line-up, die voldoet aan de voorwaarden van de geselecteerde challenge. Je zult feedback ontvangen als je bijvoorbeeld niet genoeg spelers voor een bepaald team hebt, of als je Gems hebt die te hoog zijn gewaardeerd voor de Challenge.

Bepaalde Challenges zullen worden gespeeld met tijdperk nauwkeurige uniformen en regels, vergelijkbaar met Domination, als je tegenstanders stammen uit een retro tijdperk. Voor degenen die spelen op PlayStation®5, bevatten de exclusieve Activity Challenges games waar je het opneemt tegen Michael Jordan’s beste teams. In Season 1 speel je tegen zijn eerste Bulls team in de jaren ‘80 met een nieuwe line-up, voor een exclusieve Diamond Jordan I colorway kaart en shoe boosts om te gebruiken in het MT Shoe Lab.

NBA 2K23 Bird

LIMITED

MyTEAM: keert terug met nog meer unieke line-up regels terwijl je iedere week op zoek gaat naar de kampioenschapsring. Om te helpen bij het voldoen aan de voorwaarden van de line-up, zal de line-up hulpbijspringen zoals vernoemd in de Challenges sectie, als je jouw line-up samenstelt in het Limited menu.

Nog een belangrijke verandering dit jaar is dat je nu alle ringprijzen in een seizoen kunt verdienen. Je hoeft niet meer te wachten tot het einde van het seizoen om je Seasonal beloningen te verdienen. Speel iedere week om die ring te verdienen en verdien meteen de beloning geassocieerd met het aantal ringen die je hebt verzameld dat seizoen.

Nog één ding voor Limited, Eras worden ook ondersteund! Dit is de enige plek om te spelen in de unieke historische uniformen en regels in MyTEAM games. Nog een extra wending aan de line-up regels en thema's die je kunt tegenkomen dit jaar.

NBA 2K23 Draft

DRAFT

MyTEAM’s Draft modus is de beste manier om nieuwe kaarten uit te proberen, gereleased in MyTEAM in multiplayer games voor exclusieve beloningen. Nieuw dit jaar is als je door je Draft tickets heen bent, je met MyTEAM punten in de modus kunt komen. Nadat je jouw line-up hebt geselecteerd kun je de line-up waar je mee start aanpassen aan je speelstijl in plaats van je aanpassen aan het systeem van je coach. Stem je line-up volledig af op je wensen voordat je start, maar ook tussen wedstrijden in, om het maximale uit je selectie te halen.

Iedere Draft Kit heeft een exclusief Ascension overzicht met de wekelijkse Takeover reward speler als hoofdprijs bovenaan. En de beloningen zijn sneller beschikbaar met Ascension keuzes toegekend na iedere winst in Draft, in plaats van wachten tot het einde om je keuzes te maken.

NBA 2K23 WNBA Jersey

BELONINGEN VAN THE W

We zijn trots op ons partnership met The W in New Gen, met exclusieve WNBA beloningen die beschikbaar zijn in MyTEAM. Uniformen, logo's en coaches zullen voor het eerst beschikbaar zijn met beloningen van The W! Zorg dat je hun Courtside Report checkt voor meer details!

TRIPLE THREAT ONLINE

In Triple Threat Online gaan we ook voor classic, waarbij 2K22’s “The 100” heeft plaatsgemaakt voor de 10-game of 3-loss run formats uit 2K20 & 2K21. Neem het op de Rooftop in zowel Current Gen als New Gen op tegen de MyTEAM Community voor exclusieve Ball Drop beloningen in deze 3v3 games tot 21. Triple Threat Online spelers op New Gen zullen ook de eerder genoemde update krijgen voor de On-The-Fly in-game instellingen.

COLLECTOR BELONINGEN

De uitgebreide collector level beloningen zijn terug met meer dan 75 beloningsniveaus. In NBA 2K23’s MyTEAM, kun je door spelerskaarten te verzamelen stijgen op de verzamelaars ranglijst, maar er zal ook focus zijn op het verzamelen van alle kaarttypen, met exclusieve beloningen voor het toevoegen van shirts, velden en nog meer kaarten voor je collectie.

NIEUWE AGENDA TRACKER

Bij het bijhouden van Agenda's, hebben we een veelgevraagde aanpassing gedaan in MyTEAM. De toevoeging van de Agenda Tracker in het pauze-menu. Als je in de game zit kun je nu pauzeren en snel je progressie checken in je Agenda's.

SLA JE AANVALSINSTELLINGEN OP

Nog een veelgevraagde feature in NBA 2K23’s MyTEAM is dat je vaak aangepaste aanvalsinstellingen kunt opslaan voordat je het virtuele veld op stapt. Ga naar de Coaching-tab van je line-up om deze instellingen aan te passen en duik nog sneller in de actie!

MT AUTHENTIC KAART GRADING SERVICE

Kaart Grading is ook weer terug, op subtiele wijze. Verstuur je spelerskaartcollectie om te laten graden voor MyTEAM bonuspunten in iedere game waar ze onderdeel van uitmaken. Als toevoeging op het debuut in 2K22 kun je nu je beloningenkaarten laten graden! We kijken uit naar die Scottie Pippen kaarten beoordeeld met een perfecte 10.

TER AFSLUITING

Van nieuwe modi tot kleine wijzigingen zoals het aanpassen van de volgorde van de poll resultaten in de Community Hub, er zit heel veel energie en liefde in NBA 2K23’s MyTEAM modus. Wij van het Visual Concepts development team kunnen niet wachten tot je met de modus aan de gang kunt op 9 september. En als je een vliegende start wilt, vergeet dan niet dat je nu al een speciale Spotlight Challenge kunt doen in NBA 2K22 waarmee je 23 Tokens, een Diamond Shoe Colorway en Shoe Boost kaarten kunt verdienen in afwachting van de lancering van NBA 2K23!

Nu je alles over MyTEAM in NBA 2K23 hebt gelezen, voeg je bij onze Discord server en deel je mening!

*NBA® 2K23 MYTEAM UNLIMITED $250,000 TOERNOOI

VERKORTE REGELS

Open voor legale inwoners van de 50 Verenigde Staten & D.C. (exclusief AZ, CT, MD en ND), Australië, Canada (exclusief Quebec), Chili, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië, Griekenland, Groot China, Indonesië, Israël, Japan, Mexico, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Filipijnen, Portugal, Ierland, Singapore, Zuid Afrika, Zuid Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Thailand en Turkije. die tenminste 18 jaar oud zijn en een meerderjarige leeftijd hebben bereikt in hun staat/land/provincie waarin ze verblijven. Niet geldig in AZ, CT, MD, ND, Quebec en waar verboden. Contest zal bestaan uit 2 verschillende trajecten voor PlayStation (PS) en Xbox deelnemers.

Om deel te nemen moet je de NBA® 2K23 game (“Game”), een Gamer tag en Xbox Gold Service of PSN ID, PS Plus service en een internetverbinding hebben. Game moet gespeeld worden op PS4 en Xbox One voor Track 1 en PS5 en Xbox X/S voor Track 2. Deze wedstrijd bestaat uit : (i) de pre-kwalificatie periode; (ii)de GameDays en (iii)het toernooi. Je moet je kwalificeren tijdens de pre-kwalificatie periode om deel te nemen aan de GameDays. De pre-kwalificatie periode begint op 9 september 2022 om 12:00:00 AM lokale tijd. De eerste GameDay vindt plaats op de 15 oktober 2022 en de laatste GameDay vindt plaats op de 18 february 2023. Je moet je kwalificeren voor het toernooi, dat momenteel is gepland op 4 maart 2023 om 10:00 AM U.S. Pacific Time voor Track 1 en op 5 maart 2023 om 10:00 AM U.S. Pacific Time voor Track 2.

Onderhevig aan de officiële regels, die zullen worden gepost op [https://nba.2k.com/2K23/myteam-unlimited-tournament/]. Gesponsord door 2K Games, Inc. (“2K”), een volledige dochteronderneming van Take-Two Interactive Software, Inc., 10 Hamilton Landing, Novato, CA 94949, USA.