NBA 2K23

SEIZOEN 7

Est. Read Time7 minutes, 10 seconds
De toekomst is aan Josh Giddey en de sterren van Oklahoma City Thunder. Evenaar hun succes in NBA 2K23 en stijg boven jezelf uit op het veld.
JOSH GIDDY NBA 2K23

De NBA zit bomvol jong talent, en dat weet Oklahoma City Thunder maar al te goed. In de 2021 NBA Draft, selecteerde het team Josh Giddey met de zesde overall keuze, wat een verrassing was voor de experts die onbekend waren met de in Australië geboren talent. Maar het duurde niet lang voordat de sceptici begrepen waarom hij werd gekozen door de Thunder.

De 2,03 m lange point-forward is een tovenaar met de bal in zijn handen en hij domineert het veld met zijn volwassenheid en houding. Hij blinkt uit in het positioneren van zijn teamgenoten zodat ze slagen en hij is niet bang om het glas te doen rinkelen waarna hij alle rebounds binnenhaalt. In zijn rookie seizoen van afgelopen jaar had Giddey gemiddeld 12,5 punten, 6,4 assists, en 7.8 rebounds per wedstrijd, en hij is niet van plan om in zijn tweede jaar wat gas terug te nemen. Giddey startte 76 keer in 2022-2023 en hij leidde de Thunder naar een record van 40-42, gemiddeld 16,6 punten, 6,2 assists, en 7,9 rebounds per wedstrijd. Zijn team was zelfs bijna verzekerd van een plek in de NBA Playoffs. Niemand had verwacht dat hij of Thunder zo succesvol zouden zijn, maar alle ogen zijn gericht op de toekomst van deze franchise met Giddey als onderdeel van hun dynamische backcourt.

Laat in seizoen 7 van NBA 2K23 zien wat je kan en stijg boven jezelf uit in de City (New Gen) en aan boord van de G.O.A.T. Boat (Current Gen), net als Giddey. Jaag succes en gloednieuwe beloningen achterna terwijl je de lat hoog legt op het veld.

MyCAREER

MC COURTSIDE REPORT

De NBA Playoffs zijn aan de gang en in de komende weken wordt er een gloednieuwe kampioen gekroond. We hebben gezien hoe de allerbesten hun teams naar de overwinning leidden op jacht naar de Larry O’Brien trofee. Kan jij hetzelfde doen in NBA 2K23? Haal inspiratie uit de Playoffs en laat zien wat je kan in de City en de G.O.A.T. Boat om XP te verdienen, in niveaus te stijgen, en verdien vette, nieuwe beloningen.

MC COURTSIDE REPORT LEGO HOODIE

Klaar voor de start? Af! Maak je klaar voor seizoen 7 en de launch van LEGO® 2K Drive met de Level 1 LEGO 2K Drive bundel beloning, dat bestaat uit twee hoodies, drie t-shirts, en een basketbal. Vlieg langs de verdedigers of trap op de rem voor een indrukwekkend sprongschot, terwijl je met je nieuwe shirt pronkt. Er staan in seizoen 7 nog meer beloningen op je te wachten, zoals de Level 30 Affiliation mascotte, Level 37 NASA racepak, Level 39 badgepunt, en Level 40 NBA mascotte outfit. Of je nu aan het racen bent of richting de ring vliegt, je doet het allemaal terwijl je je beloningen draagt.

COURTSIDE REPORT MASCOTS

Kun je niet wachten om de eerder genoemde outfits te dragen in NBA 2K23? Houd je ogen open voor speciale evenementen in de City tijdens de Conference en NBA Finals om 2XP te verdienen voor alle wedstrijden die je speelt waarbij je NBA kleding draagt, en misschien schiet je zo omhoog op de beloningsladder. Grijp deze kans om te profiteren van de voordelen en laat iedereen weten voor welk team je bent nu het seizoen tot een einde komt.

MyTEAM

Een nieuw seizoen van NBA 2K23 betekent meer MyTEAM kaarten die je aan je collectie kunt toevoegen. Het hele jaar door heb je uitdagingen voltooid, unieke opstellingen gemaakt, en je favoriete sterren uit elk tijdperk verzameld. In seizoen 6 kwamen de Hero kaarten terug, met seizoen 7 komen de meest krachtige kaarten naar je collectie toe.

MyTEAM Courtside Report Zion Card

Invincible kaarten zijn het toppunt van macht en onkwetsbaarheid; één toevoegen aan je opstelling, laat staan drie of vijf, kan te veel zijn voor een tegenstander. Dark Matter kaarten zijn speciaal, maar Invincible kaarten maken elke speler vrijwel niet te stoppen, zonder enige zwakke punten in hun spel. NBA 2K23 komt met Tracy McGrady als de eerste Invincible kaart die wordt uitgebracht, maar er komen er nog meer aan in seizoen 7.

NBA2K23-MT-COURTSIDE-REPORT-GIDDY-CARD-1920x1080

Begin seizoen 7 door de Level 1 Galaxy Opal Josh Giddey toe te voegen aan je collectie. De veelzijdige guard kan het allemaal, waaronder jou helpen XP te verdienen via agenda's. Terwijl je de beloningsladder van dit seizoen opklimt, vind je ook nog vijf andere Galaxy Opal spelers, én een nieuwe 99 overall Dark Matter speler. Spelers die met succes Level 40 bereiken, ontvangen een Invincible Zion Williamson kaart waarmee ze de top kunnen bereiken. De fantastische forward van New Orleans Pelicans is net zo leuk om te gebruiken in MyTEAM als om naar te kijken in het echt, misschien nog wel leuker!

Terwijl dit seizoen Giddey en Zion aan kop staan van de beloningen voor levels, kun je nieuwe Dark Matter spelers verdienen als beloningen voor modi in de Vault, Triple Threat Online Ball Drops, Clutch Time Wheel, Season Ascension, en de Draft. Toegewijde verzamelaars vinden het vast geweldig om te horen dat de All-Time spelers van elke NBA franchise dit seizoen worden toegevoegd als een nieuwe collectie. Met in totaal 450 nieuwe kaarten beschikbaar in elke pack-lancering, 15 spelers per team, kun je nieuwe Dark Matter beloningen en een Invincible speler als beloning claimen, terwijl je het aantal spelerskaarten verhoogt en stijgt op de ranglijst van verzamelaars.

NBA2K23-COURTSIDE-REPORT-PLAYOFFS-1920X1080

Houd gedurende de Playoffs je ogen open voor de Playoff kaarten met nieuwe evoluties die gebaseerd zijn op de echte prestaties. En volg zoals altijd de officiële NBA 2K23 MyTEAM Twitter account voor het laatste nieuws!

DE W ONLINE**

MyTEAM Courtside Report WNBA

Het WNBA Regular seizoen is eindelijk aan de gang, en we stappen het nieuwe jaar in met allerlei nieuwe vragen. Worden de Las Vegas Aces weer kampioen met Candace Parker als nieuwe toevoeging? Is Sabrina Ionescu er klaar voor om de New York Liberty naar hun eerste WNBA Finals overwinning in franchise-geschiedenis te leiden, samen met voormalig MVP Breanna Stewart? Wat gaat Nr. 1 overall keuze Aliyah Boston toevoegen aan Indiana Fever? Er zijn allerlei verschillende verhaallijnen, maar ook gloednieuwe beloningen in seizoen 7 van de W; laten we een kijkje nemen.

Wekelijkse doel

 • Sue Bird Heroine jersey
 • Storm Heroine shorts
 • Slam Kicks T-shirt
 • Team Resilience Boosts
 • Team Extender Boosts
 • Kyrie 4 Low

Seizoensbeloningen

 • Kelsey Mitchell jersey
 • Sheryl Swoopes T-shirt
 • WNBA Ball kaart
 • Lisa Leslie Coach kaart
 • Mystics Logo kaart
 • 2K Breakthrough skin

Bereid je voor op de start van het nieuwe WNBA seizoen door nieuwe content en beloningen te verdienen in seizoen 7.

**De W Online modus en gerelateerde content zijn alleen beschikbaar op PlayStation®5 en Xbox Series X|S.

2K BEATS

De soundtrack van seizoen 7, geselecteerd door Blxst and EVGLE, combineert motiverende melodieen met gloednieuwe muziek om je te inspireren op het veld. Luister naar acht nummers, hand geselecteerd door Blxst en zijn label, EVGLE, inclusief een exclusief debuutrelease van “Baby” door Jay Millian. “Baby” wordt 72 uur lang uitsluitend beschikbaar in NBA 2K23 voordat het op Spotify en Apple Music komt te staan.

Maak je weg naar seizoen 7 en luister naar spiksplinternieuwe muziek van Blxst, Jay Millian, Larry June, Benny The Butcher, en meer. Hier volgt de lijst:

 • Blxst - Passionate ft. Roddy Ricch
 • Blxst - Keep Calling ft. Larry June
 • Jay Millian - Baby
 • Babyface Ray, Blxst, Nija - Spend It
 • Roddy Ricch - Stop Breathing
 • Jordan Ward & Joony - IDC
 • Benny The Butcher - Trade It All
 • Westside Webb - Progress ft. Polyester the Saint

Check onze extra door 2K geselecteerde nummers die ook in seizoen 7 uitkomen:

 • Action Bronson - Zambezi ft. Roc Marciano
 • MASN - Crush
 • Jay Park - MOMMAE ft. Ugly Duck
 • Nav - Lately
 • Larry June - Private Valet

TER AFSLUITING

Stijd, verdien XP, en laat iedereen zien dat je de kracht en skills hebt om een held op het veld te zijn. Beklim de ladder met seizoensbeloningen, ga naar SWAG’S voor nieuwe outfits, en implementeer MyTEAM kaarten in je opstelling!

Klik hier en vul onze 8 minuten durende NBA 2K Community-enquête in om ons te laten weten wat je van het afgelopen seizoen vond en wat je in de toekomst graag zou willen zien! De enquête loopt t/m 22 mei 2023.