NBA 2K23

NBA 2K23: The W wordt uitgebreid

Est. Read Time4 minutes, 41 seconds
The W groeit en breidt zich uit in NBA 2K23 op New Gen consoles. Dit jaar zie je een grotere invloed vanuit de community, de toevoeging van de All-Star game en Commissioner's Cup, en nog veel meer!

De WNBA groeit, verandert en schittert feller dan ooit. In NBA 2K23 hebben we wat grote veranderingen aangebracht op PlayStation®5 en Xbox Series S|X om dit te doen weerspiegelen. Dit jaar in The W, alleen beschikbaar op New Gen consoles, ga je diepere connecties aan met WNBA sterren, breid je de league uit, en kom je als online community samen om grote dingen te bereiken! Dit vergt creativiteit, samenwerking, en wat serieuze skills. Ben je er klaar voor om je spel naar een hoger niveau te tillen?

HET DRAAIT ALLEMAAL OM DE COMMUNITY

The W Online

Met trots introduceren wij in NBA 2K23 The W Online community progressie. In deze modus draait alles om wat we samen kunnen bereiken. Elk seizoen komt met zes wekelijkse doelen die de community kan behalen door samen te werken. Als het de community lukt om vier van de zes wekelijkse gezamenlijke doelen te behalen, ontvangt elke NBA 2K23 speler een beloning.

We willen de leden van de community belonen voor hun persoonlijke prestaties, maar we wilden experimenteren met de modus aan de hand van een gezamenlijk doel waar iedereen naartoe kan werken—basketbal is tenslotte een teamsport. Je beloning hangt af van hoeveel je hebt bijgedragen, maar wanneer The W Online community wint, wint iedereen.

THE W BELONINGEN

The W zit propvol nieuwe vette beloningen, inclusief WNBA Jerseys, Logo, en Coach MyTEAM kaarten. Pronk met je jerseys, gloednieuwe historische uitrustingen, en meer in The W en, op New Gen, in The City. Alle beloningen kun je exclusief vinden in The W Online. Je krijgt geen Las Vegas Ace’s Uniform kaart te pakken uit een market pack; je gaat nergens anders een Candace Parker Rebel jersey vinden; ondanks alle verschillende kledingopties die beschikbaar zijn in The City, is de Dawn Staley T-shirt exclusief voor W. Ga voor exclusieve beloningen waar de rest van de community jaloers op gaat zijn.

WNBA JERSEYS

WNBA Jersey Rewards

NBA 2K23 bevat allerlei bekende merken die je kunt toevoegen aan je garderobe, inclusief WNBA jerseys. Dit jaar breiden we uit met 60 WNBA speler jerseys in de loop van meerdere seizoenen. In Season 1 kun je Seattle Storm, Phoenix Mercury, en Chicago Sky verwachten, met twee spelers van elk team.

GAME CHANGERS

W Player Boosts

Zoals we eerder hebben benoemd, zullen er community doelen zijn die je kunt najagen, maar er zullen ook kleinere wekelijkse doelen zijn die je persoonlijk kunt bereiken. Die speciale community-leden die veel tijd en moeite steken in het behalen van de community doelen, verdienen de Game Changer status. Game Changers kunnen Player Boosts geven aan andere spelers in The W Online om zo de community te helpen de doelen te bereiken. In opeenvolgende weken, kunnen Game Changers nieuwe en exclusieve beloningen ontgrendelen voor The W Online, inclusief Team Takeover Boosts. Lees hieronder meer over alle Team Takeover Boosts en hun voordelen:

  • Helping Hand - Geef een percentage van jouw takeover acties aan een teamgenoot die hulp nodig heeft met het vullen van de emmer
  • Accelerator - Vul de takeover meter sneller
  • Extender - Deze handige boost verlengt de tijd dat een takeover actief is
  • Resilience - Verkleint het effect van een negatieve actie, die er anders voor zou zorgen dat de meter afloopt

Game Changers kunnen een belangrijke impact maken en zo letterlijk het spel veranderen.

CONTACT-UITDAGINGEN

Chuck Home

Om je dichter bij de league te brengen, breiden we de contacts feature uit in NBA 2K23 door Contact-uitdagingen te introduceren. In vorige spellen kon je connecten met WNBA All-Stars, legendes, en coaches om badge categorieën te verbeteren, en nu gaan we nog een stapje verder.

Terwijl je door de modus gaat en meer contacten krijgt, kom je voor uitdagingen te staan. Door deze uitdagingen omcirkel je bepaalde wedstrijden op de kalender, speel je samen met nieuwe spelers in Contact Workouts, richt je je op seizoenslange stat-doelen, en ontdek je nieuwe facetten van je spel. Uitdagingen worden steeds moeilijker en voor het voltooien ervan verdien je Player Boosts en Historic Contacts. Contact-uitdagingen zijn een geweldige manier om je spel te laten groeien en je te laten bijscholen over de legendes van het spel.

ALL-STAR & COMMISSIONER’S CUP

Voor het eerst in The W, heeft jouw MyPLAYER de kans om in het All-Star team te komen en mee te doen aan de All-Star game. Laat je skills zien aan fans die je aanbidden in een première showcase van elite basketbaltalent. Commissioner’s Cup spellen zijn een andere nieuwe toevoeging, met als hoogtepunt de Cup game. Het mid-season toernooi werd vorig jaar geimplementeerd in the WNBA en biedt een potentiele preview van een WNBA Finals matchup in de toekomst. We vinden het fantastisch om twee van WNBA’s meest competitieve formats in NBA 2K23 onder aandacht te brengen.

LEAGUE UITBREIDING

NBA 2K23

De toevoegingen van de All-Star game en de Commissioner’s Cup van dit jaar weerspiegelen de league beter, maar we gaan nog een stapje verder. We willen je ook de kans geven om de toekomst te bouwen die jij voor ogen hebt. Als je in The W het maximale level 10 in League Popularity behaalt, ontgrendel je 2 Expansion Team slots. Vanuit hier heb je controle over hoe de league zich uitbreidt. Kies de stad, bouw de arena, maak het logo, ontwerp de uniforms. Een historisch team weer tot leven wekken? Een team in jouw City plaatsen? Aan jou de keus.

TER AFSLUITING

Zoals je kunt zien, staat verandering dit jaar centraal in The W. Zoals de WNBA zich blijft ontwikkelen, zo willen wij ook meegaan in de ontwikkeling, en de mogelijkheden van The W uitgreiden. We kunnen niet wachten om te zien hoe jij ervoor kiest om te groeien in het spel en de league. Iedereen is in staat om een Game Changer te zijn en te helpen de community naar een hoger niveau te tillen in NBA 2K23!

Nu je over The W in NBA 2K23 hebt gelezen: sluit je aan bij onze Discord-server en laat ons weten wat je ervan vindt!