NBA 2K24 Home

MyNBA

Est. Read Time6 minutes, 13 seconds
Neem controle over de league in MyNBA.

Neem controle over de Association en je favoriete spelers van iconische tijdperken in MyNBA, de ultieme basketbal franchise modus in NBA 2K24 New Gen is beschikbaar op PlayStation®5 en Xbox Series X|S.

Vorig jaar introduceerde NBA 2K23 Eras in MyNBA. Je kon de sport terugdraaien naar de jaren 80 tijdens de Magic vs. Bird Era een meer fysieke kant van basketbal ontdekken, of zien hoe de Chicago Bulls aan kop stonden tijdens de jaren 90 in de Jordan Era en nostalgisch zijn naar Black Mamba’s vroege jaren in de Kobe Era. Al deze geliefde tijdperken keren terug naar New Gen in NBA 2K24, plus een gloednieuw tijdperk: de LeBron Era.

MyNBA geeft je alle ruimte om te experimenteren met verschillende opstellingen van verschillende tijdperken, of je nu de geschiedenis wilt herbeleven of een nieuwe richting op wilt en voor nieuwe superteams en resultaten gaat. Het is aan jou of je de status quo wilt behouden en bij de Magic-Bird rivaliteit blijft of ze tot teamgenoten maakt. Er zijn zelfs nog meer mogelijkheden in NBA 2K24 New Gen en meer manieren om snel tot actie te komen, inclusief een nieuwe versie van MyNBA: MyNBA Lite modus, gemaakt voor een snelle, ongedwongen ervaring.

De MyNBA waar je van houdt is terug in New Gen, maar met extra features en meer vrijheid om te onderhandelen, spelers te tekenen, en beslissingen te maken waarmee jouw team zich onderscheidt van de competitie. Laten we beginnen.

DE LeBRON ERA

NBA24-BASE-MYNBA-STATICS-THE-LEBRON-ERA-1920x1080

Neem deze herfst je talenten mee naar South Beach en sluit je aan bij LeBron James en de ‘Heatles’ in NBA 2K24.

De vorige versie van de NBA 2K franchise bevatte de Magic vs. Bird Era, de Jordan Era, de Kobe Era, en de Modern Era; nu zijn er, met toevoeging van dee LeBron Era, in totaal vijf speelbare Eras in NBA 2K24 New Gen.

Dankzij LeBron’s beslissing die op tv werd uitgezonden—waar bijna 10 miljoen Amerikanen nerveus naar keken—begon het vorige decennium dramatisch, toen de speler van Akron, Ohio, het team van zijn thuisstad verliet met Dwyane Wade en Chris Bosh om het volgende superteam te creëren. Grijp controle over Miami Heat’s Big Three of verpletter hun titelkansen door een andere NBA franchise naar succes te leiden.

Terwijl LeBron en de ‘Heatles’ de krantenkoppen domineerden en in de spotlights stonden, wachtte de 2011 NBA Draft Class rustig op een kans om zich te laten zien. Met lockdown verdedigers Kawhi Leonard, Jimmy Butler, Klay Thompson, en enkelbrekende specialist Kyrie Irving, kan deze golf aan nieuwe talenten precies zijn wat je nodig hebt om Miami’s driekoppige aanval uit te dagen.

NIEUWE ERA FEATURES

NBA24-BASE-MYNBA-STATICS-ALL ERAS-1920x1080

Terwijl je door de jaren 2010 speelt en in de Modern Era treedt, zul je zien dat sommige spelers automatisch ouder worden. Deze nieuwe feature in NBA 2K24 New Gen is aanwezig in alle historische tijdperken; zie hoe Kobe van jonge ‘Frobe’ in de vroege jaren van 2000 verandert in de slimme, gladkoppige Black Mamba in zijn latere jaren. Je zult ook nieuwe reacties zien van commentatoren, journalisten, en fans, afhankelijk van het tijdperk waarin je speelt.

NBA24-BASE-MYNBA-STATICS-NEWSPAPER-1920x1080NBA24-BASE-MYNBA-STATICS-1920x1080

Vanaf de Magic Versus Bird Era worden na het einde van een wedstrijd in-game kranten gedeeld en zul je een korte paragraaf zien over je meest recent gespeelde wedstrijd met alle relevante statistieken van de wedstrijd. Tegen het einde van de jaren 90, verandert de gedrukte pers in een 'web 1.0' sociale media wegpagina, ontworpen om het gevoel van oude websites met box scores en spelersstatistieken naar boven te halen. Door deze extra details worden de verschillende tijdperken authentieker en passen ze goed in de tijd.

MyNBA ONLINE

NBA24-BASE-MYNBA-STATICS-ONLINE-PERMISSIONS-1920x1080

Voorheen hadden Admins in een MyNBA online league over het algemeen dezelfde rechten als gewone gebruikers. Dit betekende dat iemand die goed was in het aanpassen van de schoenen van de spelers ook de mogelijkheid had om spelers eruit te schoppen, wedstrijden terug te draaien, de tijd aan te passen, enz. Nu hebben we deze acht rollen:

- Commissioner - De eigenaar van de league kan alles doen

- Admin - Heeft alle normale rechten, plus een paar speciale rechten, zoals veto/goedkeuring voor de onderhandeling en verandering van de regels

- Time Manager - Kan pauzeren, bewerken of nieuwe timers toevoegen

- Gameplay Tuner - Kan grote dingen veranderen, die invloed hebben op de gameplay voor de hele league, zoals sliders

- Attribute Editor - Kan aan een speler alles veranderen dat impact heeft op de gameplay, zoals Vitals, attributen en badges

- Designer - Kan team jerseys, arena en logo's maken en bewerken

- Appearance Editor - Kan aan een speler alles, wat niet direct impact heeft op de gameplay, bewerken Met duidelijker omschreven rollen, kun je het maximale halen uit MyNBA Online op New Gen.

GENIET VAN MyNBA ZONDER GRENZEN

Welkom bij MyNBA Lite—kies gewoon een team en ga!

De hele MyNBA ervaring is gestroomlijnd voor MyNBA Lite op New Gen, waardoor je sneller met het spel kunt beginnen, kunt onderhandelen zonder CBA restricties (met een zacht salarisplafond in plaats van een hard salarisplafond), wanneer je maar wilt contracten kunt verlengen, 100% nauwkeurigheid en zichtbaarheid hebt op de komende draft classes, niet meer hoeft te scouten, en de offseason kunt samenvoegen met de Draft met een kortere free agency-periode.

MyNBA Lite is gebouwd rond de drie belangrijkste pijlers: draften, onderhandelen, en het winnen van kampioenschappen. Om te starten, hoef je alleen maar een NBA team te kiezen van de Modern Era en te spelen. Je selectie van top tot teen vernieuwen en de CBA naleven als een echte GM is een lonende ervaring, maar vereist ook veel tijd en aandacht. MyNBA Lite op New Gen geeft je de vrijheid en flexibiliteit om alle beslissingen en transacties te maken die je nodig hebt om snel deel te nemen aan de titelstrijd.

2023 COLLECTIVE BARGAINING AGREEMENT

De NBA en de National Basketball Players Association zijn het eens geworden over een nieuwe CBA die onmiddeling ingaat en doorloopt tot het gewone seizoen van 2029-2030. Om hier rekening mee te houden, hebben we een paar nieuwe grote items geïmplementeerd in NBA 2K24 op New Gen. Neem hieronder een kijkje:

- Luxury belastingschijven schalen met het salarisplafond.

- Cap smoothing voorkomt meer dan een verhoging van 10% per jaar.

- Verhoogde waarde van de Mid-Level Exceptions (MLEs)

- Aantal tweezijdige selectieplekken verhoogd van twee naar drie.

- Restricted Free Agent (RFA) kwalificerende biedingen verhoogd met 10%

- De RFA Right of First Refusal periode aangepast naar 24 uur.

- Rookie-schaal extensies duren vijf jaar

- Teams kunnen altijd een pick van de tweede ronde contracteren

- Teams kunnen zo veel Supermax contracten hebben als ze willen, alleen beperkt door het salarisplafond

- Alle NBA teams zijn positieloos

Het is jouw beslissing of je de CBA volgt in MyNBA of met minder beperkingen speelt in MyNBA Lite.

EN MEER

NBA 2K24 bevat al je favoriete modi, inclusief MyNBA, allemaal met nieuwe verbeteringen die de ervaring nog leuker en realistischer maken. Gooi perfecte lobs in de LeBron Era, start sneller met spelen in MyNBA Lite, en speel met de nieuwe regels en voorschriften die zijn opgesteld door de League. Bouw verder een selectie van positieloze All-Stars waarin de veelzijdige spelmakers goed uit de verf kunnen komen en bewijs dat jij het in je hebt om de Kia Clutch Player of the Year award te winnen.

Vraag je je af hoe het zit met MyLEAGUE op Current Gen consoles? Maak je geen zorgen, de populaire modus is terug in NBA 2K24! Maak belangrijke beslissingen als General Manager en leid je franchise naar het kampioenschap of verhoog de status van de league als Commissioner van de NBA.

We zien je op het veld.

*MyNBA modus en de bijbehorende features zijn alleen beschikbaar op New Gen op PlayStation®5 en Xbox Series X | S