NBA 2K24 Home

THE CITY

Est. Read Time5 minutes, 47 seconds
The City is all about basketball.

Het doel is simpel: word de allerbeste speler ooit in NBA 2K24

OK, misschien is het niet zo makkelijk als het klinkt om de GOAT te worden, maar MyCAREER modus in NBA 2K24 is jouw kans om het te realiseren. Heb je de skills en motivatie om jezelf te bewijzen en de grootste belofte te worden sinds LeBron James? 

Dit jaar draait alles om je basketbalcarrière, door middel van een meer gestroomlijnde ervaring, zodat je kunt focussen op wat belangrijk is voor jou. Verdien REP (meer daarover hieronder) en volg je NBA dromen langs de kronkelende straatjes en prachtige kustlijn van de City, beschikbaar op PlayStation®5 en Xbox Series X|S consoles. Rijk aan een bruisend nachtleven en geweldige sfeer, zul je diverse verbeteringen merken, zoals de streetball side quests, een verfrissende omgeving aan de kust en nieuwe Affiliations die we graag met je willen delen!

ALLES DRAAIT OM BASKETBAL

MyCAREER heeft altijd gedraaid om het najagen van je dromen, van het worden van een All-Star of het ontplooien van andere passies buiten het veld — maar in NBA 2K24 draait de droom om het worden van de GOAT.

Jouw NBA reis begint wanneer de spotlight op jou wordt gericht als het grootste talent in de laatste 20 jaar. Streef naar prestaties op het veld zoals Rookie of the Year en klim van de GOT NEXT Tier naar de GOAT Tier.

NBA 2K24 introduceert een nieuwe 'key games' feature, waarmee je jouw belangrijkste wedstrijden speelt gebaseerd op de match-up, rivaliserende teams en mijlpalen. Het is een versnelde manier om de GOAT status te behalen. Je kunt extra pay-outs verdienen door het voltooien van doelstellingen en winnen van wedstrijden, erkenning krijgen voor het behalen van records en in de spotlight staan tijdens persconferenties. Door het toevoegen van ringen en onderscheidingen wordt je roem alleen maar groter.

Focus je dit jaar op je einddoel en stop al je energie in de grootste carrière die de competitie, experts en fans ooit hebben gezien. Je kunt geschiedenis schrijven.

GENIET VAN EEN STAD AAN HET STRAND

The City Beachfront

De zon komt op voor New Gen consoles in de bruisende, zonnige, schitterende en pittoreske City. Met zijn witte stranden en adembenemende uitzichten overal waar je kijkt zijn de velden aan het strand de perfecte plek om je fantastische skills en creatieve cross-overs los te laten. Dwaal door de straten van de City en vind nieuwe gebouwen, velden en Affiliations. Als de zon ondergaat en het nacht wordt, is de City verlicht met neonlicht die de energie van zijn inwoners kracht bij zet. Dag of nacht: de City staat symbool voor een geweldige tijd en felle competitie.

Maak een wandeling langs het water en vind 3v3 velden aan het strand waar je een casual potje kunt spelen. Je wordt op een natuurlijke wijze richting deze plek van The City getrokken, dankzij de panoramische uitzichten en levendige sfeer.

In de straat aan het strand vind je de Pro-AM, de REC, Ante-Up, Theater, Club 2K en gloednieuwe Starting 5 gebouwen. Starting 5 maakt zijn debuut in NBA 2K24, het is een online 1v1 modus waarin je het opneemt tegen andere met behulp van een team bestaand uit MyPLAYER en vier andere NBA spelers. Iedere wedstrijd kies je je team voor je start line-up, samen met de grootste namen uit de NBA. De speelstijl voelt als een standaard MyCAREER wedstrijd maar je kunt online spelen en je zit heel snel in een potje.

DOMINEER STREETBALL

The City Streetball

MyCAREER draait voornamelijk om jouw basketbal reis met als ultiem doel eeuwige roem in de competitie, maar de Streetball side quest is een spannende single-player ervaring los van de hoofdgame in de NBA. 

Je vindt drie velden door de City met uitdagende eindbazen, uitzonderlijke teams om te verslaan en een rauwe omgeving met een MC, DJ en publiek dat niet kan wachten om naar het veld te rennen. Streetball heeft zijn eigen voortgangsysteem, met kansen om baanbrekende Take-over extra's te verdienen, waarmee je het verschil kan maken met je MyPLAYER in de City. Streetball heeft aantrekkelijke beloningen en een unieke competitiestijl die je nergens anders zult vinden.

VERTEGENWOORDIG JE AFFILIATION

The City Affiliation

Je MyCAREER missie op zoek naar grootheid zit vol met uitdagingen en obstakels die je alleen moet overwinnen, maar in Affiliations kun je samenwerken met medespelers om beloningen en bragging rights te verdienen.

In vorige versies van NBA 2K waren Affiliations opgedeeld in vier kwadranten, maar dit jaar zijn we voor twee Affiliations gegaan, RISE en ELITE, tegen elkaar. Elk seizoen zullen leden van RISE en ELITE strijden zodat hun Affiliation er met de winst vandoor kan gaan, waarbij de winnende partij en topspelers nieuwe prijzen kunnen pakken.

The City Affiliation

In het begin hoor je nog nergens bij, maar het is aan jou om je huiswerk te doen en te bepalen welke groep het beste bij je past. Ontdek de wereld van RISE met Atlantis thema, met aquatische details waar Poseidon trots op zou zijn. ELITE dompelt spelers onder in een futuristische wereld waar neonlicht en strakke designs een heldere omgeving creëren - vooral 's nachts te gek. Je kunt meer te weten komen over je tegenstanders door in-game te praten met Chris Manning (ELITE) en Shakedown (RISE). Ongeacht welke kant je kiest, speel met trots voor jouw Affiliation en verdien REP. Inderdaad—REP is terug in NBA 2K24!

Start als een bescheiden rookie en bewijs jezelf door het verdienen van REP door wedstrijden te spelen. Spelers werken hard in NBA 2K23 om een legende te worden, maar om de allerbeste te worden in NBA 2K24 moet je jouw plek in de Top 10 vasthouden. Als je een plek in de Top 10 verdient, dan krijg je een speciaal logo en beloningen die alleen beschikbaar zijn voor spelers met de meeste REP. Als je gas terugneemt en minder goed presteert dan neemt iemand anders je plek in, samen met al je speciale beloningen en je Top 10 titel. Gelukkig wordt je REP niet gereset aan het einde van een nieuw seizoen — maar realiseer je wel dat je REP wel wordt gereset als je besluit om van Affiliation te veranderen, dus denk goed na voordat je kiest!

The City

NBA 2K24 draait helemaal om het worden van de beste speler allertijden. Stel je plek in de geschiedenis veilig en neem het op tegen andere spelers die vastberaden zijn om een plek te veroveren in de Top 10, allemaal in de mooiste omgeving die de serie ooit heeft gezien. We kunnen niet wachten totdat je de game kunt spelen en het zelf kunt ervaren. Als je het nog niet hebt gedaan, check onze andere Courtside Reports en lees alles over NBA 2K24 dit jaar.